İbrahim Tatlıses'ten yürek burkan paylaşım!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses geçtiğimiz hafta kaybettiği annesi Leyla Tatlı ile ilgili paylaşım yaptı. Tatlıses taziyeye gelen ve arayan herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

İbrahim Tatlıses'in annesi Leyla Tatlı geçtiğimiz hafta vefat etti. Zincirlikuyu mezarlığına defnedilen anne Tatlı'nın cenaze törenine sanat camiasından da birçok ünlü katılmıştı.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses
Oğullarının yardımı ile ayakta duran usta şarkıcı bugün sosyal medya hesabından kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden şu notu yazdı:

"Acı unutulmaz ama paylaştıkça azalır. Bugün canım anamın, Leyla Sultan’ımın yedisi. Acımızı benimle ve ailemle paylaşan; Sayın Cumhurbaşkanıma, hükümet yetkililerine, siyaset, sanat, basın ve iş dünyasından değerli dostlarıma teşekkür ederim. Cenazemize ve taziyemize, Türkiye’nin dört bir yanından, memleketim Şanlıurfa’dan hatta yurtdışından gelen ve baş sağlığı dileklerini ileten kıymetli dostlarıma, sevenlerime ve aile eşrafımıza ayrıca teşekkür ederim. Allah annem için ettiğiniz duaları kabul eylesin. İyi ki varsınız; sizler sağolun, varolun"

İbrahim Tatlıses ınstagram

İbrahim Tatlıses ınstagram

Türk dizileri Miami yolcusu!

İLİŞKİLİ HABER

Türk dizileri Miami yolcusu!
Gaye Aksu: Yıldız Tilbe'yi sevmeyenin hayatımda yeri yok!

İLİŞKİLİ HABER

Gaye Aksu: Yıldız Tilbe'yi sevmeyenin hayatımda yeri yok!
Erkan Kolçak Köstendil'den 'izinsiz görüntü' davası

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Kolçak Köstendil'den 'izinsiz görüntü' davası

BİR YORUM YAPIN 20

Murat ipek 5 yıl önce

Allahım eahmet eylesin senin gibi bi evladıdünyaya getirdiğiçin sanatçı olunmaz sanatcı doğulur iyki varsın ibrahim abi yoksa bu dünyada müzik dinlemeden geçip gidecektik allhım sana şifa değerli annenize cennet nasip eylesin

yalnız kurt 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin başın sağolsun İbrahim abi mekanı cennet olur inşallah

Rifat yuca 5 yıl önce

Türkiyenin en güzel tatlı sesi allah rahmet etsin mekanı cennet olsun allah Sana da sabırlar versin sana sağlık versin senin sesini özledik imparator

Yakub 5 yıl önce

Inna lillah ve inna ileyhi raciun. Allah cc rahmet eylesin inşaAllah. Rabbim cc tüm Ümmeti Muhammede sav RAHMET EYLESİN İNŞAALLAH.

Toplam 3 beğeni

Ozlem rencber 5 yıl önce

Ölum hak tek gercek allah bizi her iki dunyadada yüzü ak eylesin

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun