Ayşen Gruda'dan acı haber!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ayşen Gruda bir süredir Pankreas kanseri ile mücadele ediyordu. Tedavi gördüğü hastane bugün sağlık durumu ile ilgili açıklama yapmak üzere 15:30 da basın toplantısı yapacaklarını söylemişti. Ayşen Gruda hayatını kaybetti öğrenildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam eden Türk tiyatro ve sinema oyuncusu 74 yaşındaki Ayşen Gruda hayatını kaybetti. 

Türk tiyatro ve sinemanın usta sanatçısı Ayşen Gruda bir süredir yoğun bakımda pankreas kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Kağıthane Derindere Hastanesi'nde tedavi gören Ayşen Gruda'nın son durumunu doktorları basın açıklaması yapacaklarını söylemişti. Ancak Ayşen usta sanatçının hayatını kaybettiği haberi geldi.

AYŞEN GRUDA'NIN DOKTORLARININ AÇIKLAMALARININ SATIR BAŞLARI ŞU ŞEKİLDE:

Ayşen Gruda’nın hekimi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ergün Kasapoğlu; "Pankreas kanseri nedeniyle yaklaşık 1,5 yıldır hastanemizde dünyadaki en güncel tıbbı tedaviler ile takip edilen, Türk sinema ve tiyatrosunun duayen ismi Ayşen Gruda’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Çocuğundan yaşlısına hayatımızın her anında; anılarımızın içerisinde yer bulan, yaptığı her işle adını tekrar tekrar gönlümüze yazdıran, sahnenin ‘Deli Kadın’ı hikayesini yeni dünyasında anlatmak üzere aramızdan ayrıldı.

Yoğun bakımda devam eden tedavisi boyunca son ana kadar en iyi şekilde bakımını sağlamak adına tüm çalışanlarımızla gönülden destek olduğumuz, yeniden tanıdığımız ve tanıdıkça yeniden hayran olduğumuz sevgili Ayşen Gruda’nın ardından bizi tek sevindiren, süreç boyunca hiçbir ağrı hissetmeden aramızdan ayrılmış olması. Tüm Türkiye’nin ve sevenlerinin başı sağ olsun’ açıklamasında bulundu."

AYŞEN GRUDA KİMDİR? DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN...

Ayşen gruda kimdir

Ayşen gruda kimdir

YEŞİLÇAM YILDIZININ TÜRK SİNEMASINDAKİ UNUTULMAYAN FİLMLERİ İÇİN TIKLAYIN

Usta sanatçı Ayşen Gruda'nın torunu ise "Benim anneannem, hepimizin annesi; aramızdan ayrıldı. Pek çok nesle, pek çok güzel şeyi anlatmış bir insan. “Türk halkı beni nasıl gömeceğini bilir” derdi. Cuma günü öğle namazına müteakiben Zincirlikuyu Camii’nde yapacağız.  Yoğun bakımda konuştuğumuz oldu. Tabi ki durumu çok çok iyi değildi, ancak bilinci açıktı. Hiç acı çekmedi. Bütün hastane personeline çok teşekkür ederim.  Geçmişten bahsettik, güzel şeylerden muhabbet ettik. Her zaman güçlü durmak hakkında konuştuk. Zaten güçlü bir kadındı, gerçek bir sanatçıydı, ondan çok şey öğrendim, ona çok şey borçluyum. Türk halkının başı sağ olsun." açıklamasını yaptı.

AYŞEN GRUDA'NIN HASTALIĞI NEYDİ? NEDEN VEFAT ETTİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

Ayşen Gruda

Ayşen Gruda

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ayşen Gruda’nın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Bakan Ersoy'un mesajı:

“Sinema ve tiyatro camiamızın en başarılı karakter oyuncularından, abide isim Sayın Ayşen Gruda’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum.
Milletimizin ailesinden biri olarak kabul ettiği, Yeşilçam’ın o çok özel kuşağı içerisinde yer alarak, beyaz perdeden gönüllerimize bıraktığı izle, daima sevgi ve özlemle hatırlanacaktır. 
Ayşen Gruda’ya Allah’tan rahmet, ailesine, sanat camiamıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.”

Mehmet Ali Erbil 97 gündür yoğun bakımda

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil 97 gündür yoğun bakımda
Alişan ve Buse Varol'dan doğacak bebekleri için açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan ve Buse Varol'dan doğacak bebekleri için açıklama!
Evrim Akın Güldür Güldür Show'a katıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Evrim Akın Güldür Güldür Show'a katıldı!
Yeşilçam yıldızı Ayşen Gruda kimdir? Neden öldü?

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam yıldızı Ayşen Gruda kimdir? Neden öldü?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 107

E.A 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin, rahmetli Kemal Sunal gibi bizleri güldürmeyi başara bilen yetenekte bir oyuncuydu.

Halim 5 yıl önce

Cenazesini Yılmaz Büyükerşen kıldıracakmış....

Toplam 2 beğeni

Ümit 5 yıl önce

Allah gani gani Rahmet eylesin, Allah yakınlarına sabır versin, hepimizin başı sağ olsun yeri doldurulamayacak kadar büyük sanatcıydı.

Toplam 1 beğeni

Misafir 5 yıl önce

ölmüş insanın arkasından kötü yorum yazan cahiller yazıklar olsun sizlere o kadıncağızın filmlerinde gerçek hayattan komediler vardı sayesinde mutlu olduk herkez mutlu oldu izlerken düşündürdü güldürdü herkezi hayat vardı beğenmiyebilirsiniz sevenlerine hakaret etmemelisiniz allah rahmet eylesin ve sizemi kaldıda hüküm veriyor hakaret ediyorsunuz çok günah ve ayıp

Toplam 5 beğeni

vatandas 5 yıl önce

inne dinnel islam

Toplam 2 beğeni

Samet 5 yıl önce

İnneddine indellahil islam kardeşim yanlış yazma

Toplam 3 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun