Can Yaman'da iki ayrı müjde! İtalyanlar peşinde...

Star TV ekranlarında Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman modanın devi olan Armani'nin yeni koleksiyonu işbirliği yapmak için hazırlanıyor. Aynı zamanda gözleri nedeniyle bir süredir rahatsızlık çeken Yaman iyileştiği müjdesini de verdi.

Yakışıklılığı ve kaslı vücudu ile kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Can Yaman, yeni bir reklam projesinin de sinyalini verdi. Önceki akşam bu başarısından dolayı gururlu olduğunu söyleyen yakışıklı oyuncu, yeni bir reklam projesinin olduğunu söyledi. İddialara göre; 29 yaşındaki Can Yaman, Armani'nin markajına girdi. Yeni spor koleksiyonunun modeli olması için Can Yaman'ı da düşünen firma yetkilileri, oyuncuyla iletişime geçti.

Erkenci Kuş. dizisinin sevilen oyuncusu Can Yaman dün akşam Bebek'te magazin muhabirlerine, "Ağzım burnum yamuk çıktı. Poz vereyim de bari öyle çekin”  dedi.

İtalyan Lisesi mezunu olan ve bu sayede çok iyi derecede İtalyanca bilen Can Yaman, Armani firmasıyla anlaşırsa şöhretini Türkiye'den tüm dünyaya taşıyacak.

Çağla Şıkel boksörlüğe adım attı!

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel boksörlüğe adım attı!
Genç oyuncular Ankara'ya gidiyor!

İLİŞKİLİ HABER

Genç oyuncular Ankara'ya gidiyor!
Reynmen müzik piyasasını alt üst etti!

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen müzik piyasasını alt üst etti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0