Aras Bulut İynemli'den Çukur'a askerlik molası!

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni olan Çukur dizisinin başrol karakterine hayat veren Aras Bulut İynemli askere gideceği için diziye ara verdi.

Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplayan genç oyuncu Aras Bulut İynemli'nin bedelli askerlikten yararlanacağı bir süredir konuşuluyordu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin önümüzdeki günlerde birliğine teslim olacağı iddia edildi. Ünlü oyuncunun 21 gün fenomen dizi Çukar'a ara vereceği ifade edildi.

Aras Bulut

Aras Bulut

Dizide rolü gereği vurulan ve sahnelerinin hepsi hastanede çekilen ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin askerde olduğu süre boyunca daha önceden çekilmiş stok sahnelerle yerinin doldurulacağı da iddialar arasında yerini aldı.

Gamze Özçelik 11 köyde kuyu açtı

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik 11 köyde kuyu açtı
Aydın Kurtoğlu'nun değişimi şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Aydın Kurtoğlu'nun değişimi şaşırttı!
Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'yı sildi!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'yı sildi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0