Eşi, Necati Şaşmaz hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdı

Her iki tarafında boşanma davalarını sürdürdüğü Şaşmaz çiftinde karar verildi. İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi, Necati Şaşmaz hakkında 6 ay uzaklaştırma kararını verdi.

Oyuncu Necati Şaşmaz'ın eşi Nagehan Şaşmaz, İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'ne eşinin kendisine şiddet ve korkuya yönelik söz ve davranışlarda bulunduğu konusunda dilekçe verdi.

Mahkeme, Nagehan Şaşmaz'ın Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine dair kanun gereği tedbir kararı alarak, koruma altına alma kararını verdi. 

Necati Şaşmaz'ın 6 ay kadar bir süre içerisinde Nagehan Şaşmaz'a karşı şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve kötü davranışlarda bulunmamasına karar veren mahkeme eşinin bulunduğu yerden uzaklaştırılmasını istedi.

Mahkemenin aldığı tedbirler:

"Konuta, iş yerine ve okula yaklaşmaması, gerekli görülmesi halinde korunan kişinin şiddete uğramamış olsa bile yakınlarına, tanıklarına ve kişisel ilişki kurulmasına yönelik haller dışında çocuklarına yaklaşmaması, korunan kişinin şahsi eşyalarına zarar vermemesi, iletişim araçları ile rahatsız etmemesi, bulundurulması ve taşınması kanunen izin verilen silahları polise teslim etmesi."

Eğer tedbir kararı dışına çıkılırsa Necati Şaşmaz hakkında 3 ile 10 gün arasında hapis cezası verileceği öğrenildi.

Esat Kabaklı'yı ağlatan Erdoğan hatırası: Cumhurbaşkanımız milleti için dertli

İLİŞKİLİ HABER

Esat Kabaklı'yı ağlatan Erdoğan hatırası: Cumhurbaşkanımız milleti için dertli
Fatih Terim'in babası son yolculuğuna uğurlanıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Fatih Terim'in babası son yolculuğuna uğurlanıyor!
Mehmet Ali Erbil'den müjdeli haber!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil'den müjdeli haber!
Bensu Soral'ın makyajsız halini sosyal medya hesabında yayınladı

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral'ın makyajsız halini sosyal medya hesabında yayınladı
Çukur oyuncularından anlamlı hareket!

İLİŞKİLİ HABER

Çukur oyuncularından anlamlı hareket!
Şeyma Subaşı'ndan velayet haberlerine yanıt geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Şeyma Subaşı'ndan velayet haberlerine yanıt geldi!
Burcu Kara: “Şuan vicdan azabı çekebilirim”

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Kara: “Şuan vicdan azabı çekebilirim”

BİR YORUM YAPIN 26

Abdulkerim 5 yıl önce

benimde kardeşime geçen sene bir ay uzaklaştırma verdiler, hemde ramazam ayında oruçlu haliyle yeter yahu kadın istediği gibi davranacak kadınlık yapmayacak eee vallahi ağzını burnunu düz edecem istanbul için çıkan yasa kanun bana uygulanamaz.

Toplam 3 beğeni

musafir 5 yıl önce

Har ikisininda Allah yardimcisi olsun gözle görmeden elle tutmadan kimse kimsenin ustundan yorum yapamaz bir şey söyleyemez en iyisinida Allah bilir haklarinda hayirlisi olsun.

Toplam 2 beğeni

kadın gözüyle 5 yıl önce

Uzaklaştırmanının neyini eleştiriyorsunuz anlamıyorum..evde kadının eza görmesi tehdit altında olması mantıklı mı geliyor.. eşlerinizi köleleriniz hizmetkarlarınız ezik güruh olarak görmekten vazgeçin ey erkekler.. islamı iyi ve layıkıyla öğreninü.peygamberimizin veda hutbesini iyi okuyun..size iki emanet bırakıyorum biri kuran biri kadın der..cahiliye adetlerinize geri dönüyorsunuz.. kibrinizi yenin.. dinde uzaklaştırma vardır..hatta bence erkeğin kendi uygulamalıdır.. uzaklaşma özlemi artrırır.. kafalarını iki taraf da toparlar karar verirler..ne alaka bir arada olmak evliliği düzeltecek mi..düzelse düzeltirlerdi.. kibrinizle konuşuyorsunuz..

Zeynep 5 yıl önce

PEYGAMBER EFENDİMİZ Veda hutbesinde size 2 yol bıraktım kim buna tutunursa kurtuluşa erer 1.Kur'an 2.Sünnetimdir.Buyuruyor.Kadınlar hakkında ise onlar ALLAH'ın sizlere emanetidir.demiştir.PEYGAMBER EFENDİMİZ (sallallahu aleyhi vessellem ) doğru olan budur.

Mahmut 5 yıl önce

Kötüye kullanılıyor iki taraf içinde.Nefsini bilmeyen insan 40 sene secdeden başı kalkmasa zoruna giden doğru olan tek bir bakışla dahi nefsine uyup işi edepsizliğe verebiliyor zor işler diziler olayı bitirmiş milletin bilinç altına gerçeklerden uzak canımlı cicimli ayakları yerebasmayan hayatları pompaladı sonuç ortada.Köylüyle benim oyum birmi diyenler köylünün oyu enaz 3le çarpılmalı aileiçi şiddetin %80ni üniversiteli büyük şehirde yaşayanlar.Allahın en sevmediği helal boşanmadır.Boşanırsında işi evcilikoyunu yaptınız toplumun bitmesi bir tarafa İslamıda temsil edemiyoruz Herkes kendinden başlasın vicdanını sorgulasın Allahtan korksun kurtluş bunda ve bu eğitimde

Vatansever 5 yıl önce

Bence kadını evden uzaklaştırmaları gerekiyor. Hem aldatıyor, hem de adam bana laf söyledi tehdit etti diye şikayetçi oluyor. Ne ala memleket. Adalet bu değil beyler. Beyler, bu işte bir yanlışlık var!!! Yeter artık Tek dişi kalmış Avrupa medeniyetini taklit edişimiz.

Toplam 7 beğeni

emrehan 5 yıl önce

Kendi evinden nereye uzaklaştırıyorsunuz adamı gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler barışacaklarına temelli bozuşurlar

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun