Mustafa Sandal milli kayakçı oldu

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 17 yıl aradan sonra Senkronize Kayak Milli Takımı, Nisan'da Amerika Aspen'de düzenlenecek dünya şampiyonasına hazırlanıyor.

Yeni single yapan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Nisan'da Amerika Aspen'de düzenlenecek dünya şampiyonasına hazırlandığı ortaya çıktı. Türkıye Kayak Federasyonu bünyesinde 17 yıl aradan sonra oluşturulan Senkronize Kayak Milli Takımı, önceki gün Ortaköy'de kameraların karşısına çıktı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mustafa Sandal, şunları söyledi: "Muhteşem bir sürpriz oldu bana. Bu bayrağı taşıyor olmak çok güzel. Çocukluğum kayakla geçti. Ben şimdi kendi çocuklarıma da kayak sevgisini aşılıyorum. Ay yıldızı üstünüzde taşıyınca hiç hissetmediğiniz sorumluluğu hissediyorsunuz."

Milli Takım Genel Direktörü Ender Alkoçlar ise şöyle konuştu: "Milli takım, 17 sene sonra tekrar oluşturuldu. Takımı performansa dayalı eski milli oyuncuların yanısıra kaymayı çok iyi bilen sanatçı ve işadamı arkadaşlardan oluşturduk."

 

Derya Tuna talihsiz bir kaza geçirdi

İLİŞKİLİ HABER

Derya Tuna talihsiz bir kaza geçirdi
Katıldığı programla fenomen olan Emsal Teyze muhtar adayı!

İLİŞKİLİ HABER

Katıldığı programla fenomen olan Emsal Teyze muhtar adayı!
Onur Saylak sahneden düştü!

İLİŞKİLİ HABER

Onur Saylak sahneden düştü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0