Bensu Soral gönüllü iyilik elçisi oldu! Bensu Soral kimdir?

Genç oyuncu Bensu Soral verdiği bir röportajda "Ben kendimi o kadar güzel bulmuyorum" diyerek sevenlerini şaşkına uğratmıştı. Şimdi de bir sosyal yardımlaşma derneğinin gönüllü elçisi oldu.

Türkiye’de ve dünyada dezavantajlı bölgelerde yaşayan 7-13 yaş arası çocukların yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini hedefleyen atölye ve saha çalışmaları gerçekleştiren SosyalBen Vakfı’nın 2020 yılı için Gönüllü Elçisi Bensu Soral oldu.

AHIM ŞAHIM BİR GÜZELLİĞİM YOK DEDİ

İçerde dizisiyle yıldızı parlayan şu sıralar Organize İşler 2 filmiyle beyazperdede boy gösteren Bensu Soral, "Ben kendimi o kadar güzel bulmuyorum. Çirkin de bulmuyorum ama hiçbir zaman kendime ‘çok güzelim’ demiyorum. Öyle ahım şahım bir güzelliğim yok!” diyerek,  “Kötü şeyleri bile olumlu karşılıyorum. Bazıları yok böyle Polyannacılık diyor ama ben böyleyim. Kötüde bile iyiyi bulurum” sözleriyle herkesi şoka uğrattı.

Bensu Soral

Bensu Soral

BENSU SORAL KİMDİR?

23 Mart 1991 yılında Bursa'da dünyaya gelen Bensu Soral, İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesinden mezun olmuştur, ardından Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde eğitimini tamamlamıştır.

Sophie Turner isyan etti:  Başlarım sizin özgürlüğünüze!

İLİŞKİLİ HABER

Sophie Turner isyan etti: Başlarım sizin özgürlüğünüze!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

İnan 5 yıl önce

Buse Varol hepinizden güzel.hanım hanımcık

gyrex 5 yıl önce

katılıyorum sana

Toplam 1 beğeni

serdar 5 yıl önce

Haklı

Toplam 3 beğeni

Misafir 5 yıl önce

Kendince Mütevazi olmuş :) Hayır olurmu çok güzelsin dedirtecek :)

Toplam 8 beğeni

İlknur B. 4 yıl önce

Kesinlikle mütevazı bi tavır sergilemiş

Toplam 0 Beğeni