Bakan Mevlüt Çavuşoğlu Yüzleşme dizisinin setini ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Yüzleşme dizisini ziyaret etti.

Alanya’da çekimleri devam eden ve şubatta Kanal D ekranlarına gelecek ‘Yüzleşme’ dizisinin setine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ziyarete gitti. Başrollerini Uğur Yücel, Engin Öztürk ve Hande Doğandemir’in paylaşacağı dizi hakkında bilgi alan Çavuşoğlu, oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mevlüt Çavuşoğlu ve yüzleşme dizi oyuncuları

Mevlüt Çavuşoğlu ve yüzleşme dizi oyuncuları

Kanal D’nin T Company imzalı, yapımcılığını Bülent Turgut’un üstlendiği yeni dizisi ‘Yüzleşme”nin tanıtım filmleri de yayınlanmaya başladı. Senaryosunu Altuğ Küçük’ün İsa Yıldız ve Pelin Karamehmetoğlu ile birlikte yazdığı, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in oturduğu dizide Masal karakterini canlandıran Hande Doğandemir dikkatleri üzerine çekti.

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu

Nur Fettahoğlu'ndan duygusal mesaj!

İLİŞKİLİ HABER

Nur Fettahoğlu'ndan duygusal mesaj!
Wilma Elles Türkiye’de gayrimenkul zengini çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Wilma Elles Türkiye’de gayrimenkul zengini çıktı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0