Çiğ köfteci Ali Usta'dan dayak yiyen gençlerden şaşırtan açıklama

Geçtiğimiz günlerde kendi dükkanın önünde şarkı söyleyen çocuklara vurduğu konuşulan Çiğ köfteci Ali Usta'nın bir oyuna kurban gittiği ortaya çıktı.

Dükkanının önünde şarkı söyleyen çocuklara vurduğu görüntülerle gündeme oturan ve davalık olan çiğ köfteci Ali Usta'dan herkesi şaşırtan bir açıklama geldi. Dayak yedikleri iddia edilen çocuklar,televizyon kanallarının kendilerini zorladıklarını söyledi. 

ŞARKININ İKİ KITASINI MUHABİRLER YAZMIŞ

Ali Usta, hakkında çıkan haberlerden sonra şarkı söyleyen çocuklara ulaştı. Ali Usta'nın yanına gelerek olayın iç yüzünü anlatan gençler, her şeyi bir senaryo olduğunu, televizyon kanallarının kendilerini zorladıklarını söyledi.

Sözlerine devam eden gençlerden biri, "Ali Usta için yazılan şarkının iki kıtasını muhabirler yazdı. Amaçları bizim üstümüzden prim yapmaktı. Amaçlarına da ulaştılar" dedi.

ŞARKI SÖYLEYEN ÇOCUKLARA KARŞI DARP ETTİĞİ KONUŞULMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde bir grup genç çiğ köfteci Ali Usta'nın dükkanının önünde görüntü çekip sosyal medyada paylaşmak istemişti. Arkadaşları kayıttayken gitar çalıp şarkı söylemeye başlayan gençlerin yanına Ali Usta gelerek kafalarına vurmuştu. Bu görüntüler sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşulmuş ve davalık olmuştu.

Wilma Elles Türkiye’de gayrimenkul zengini çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Wilma Elles Türkiye’de gayrimenkul zengini çıktı
Ünlü doktor Mehmet Öz’ün babası son yolculuğuna uğurlandı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü doktor Mehmet Öz’ün babası son yolculuğuna uğurlandı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0