Diriliş Ertuğrul izleyicisine sürpriz

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni olan ve Çarşamba günlerine damgasını vuran Diriliş Ertuğrul dizisine Gündoğdu karakteriyle rol alan ve senaryo gereği veda eden Kaan Taşaner, diziye tekrar dönmek için yapım ekibiyle görüşmeler yaptığını söyledi.

Başrol olarak Engin Altan Düzyatan yer alan ve TRT 1 ekranlarında yer alan Diriliş Ertuğrul dizisinde Gündoğdu Bey karakteriyle ekrana gelen oyuncu Kaan Taşaner, senaryo gereği diziden ayrılmıştı. Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde gazetecilerle sohbet eden Kaan Taşaner, “Bildiğiniz gibi 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden ayrılmıştım, tekrar dönüş yapabilirim. Şu an net bir şey yok, görüşmeler devam ediyor, bakalım bekleyip göreceğiz” dedi.

Kaan Taşaner, Diriliş Ertuğrul

Kaan Taşaner, Diriliş Ertuğrul

Ünlü oyuncu Emine Ün'ü yasa boğan ölüm haberi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Emine Ün'ü yasa boğan ölüm haberi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0