Ozan Arif kimdir? Ozan Arif hayatını kaybetti

Ünlü söz yazarı Ozan Arif bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde gırtlak kanseri nedeniyle tedavi gören Ozan Arif, saat 04.50'de hayatını kaybetti. 

OZAN ARİF KİMDİR?

10 Haziran 1949'da Giresun'da dünyaya gelen Ozan Arif, Giresun'un Alucra ilçesine bağlı şimdiki ismi ile Yükselen eski adı ile Hapu köyünde çocukluğunu geçirerek babasının memuriyeti nedeniyle Samsun'a gitti. Orada ortaokulu bitiren Arif, 1970'de başladığı öğretmenlik mesleğinde Samsun'un Devgeriş köyünde beş yıl öğretmenlik, dört yıl ise okul müdürlüğü görevi olmak üzere üzere dokuz yıl hizmet verdi.

24 Eylül 1980 ve 5 Kasım 1991 tarihleri arasında Almanya’da yaşayan Ozan Arif, ülkücü camiada Mustafa Yıldızdoğan, Ahmet Şafak, Ali Kınık ve Atilla Yılmaz ile birlikte en bilinen simalarda yer aldı.

Reynmen: 100 milyon izlendiğim için özür dilerim

İLİŞKİLİ HABER

Reynmen: 100 milyon izlendiğim için özür dilerim
Funda Arar ve Kubat'tan 'yeni proje' açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Funda Arar ve Kubat'tan 'yeni proje' açıklaması
Ünlü oyuncu Emine Ün'ü yasa boğan ölüm haberi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Emine Ün'ü yasa boğan ölüm haberi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0