Şarkıcı Bengü hamile olduğunu açıkladı!

Sevilen şarkıcı Bengü yaşadığı hislerin tarif edilemez bir duygu olduğunu belirterek, anne olacağını sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu.

Anne olmak istediğini daha öncesinde belirten ünlü şarkıcı hayranlarına müjdeyi verdi. Şarkıcı Bengü, Instagram hesabında yayınladığı gönderi ile hamile olduğunu açıkladı. Ünlü şarkıcı elinde bebek ayakkabıları tutarak çekildiği fotoğrafın altına,

bengü

bengü

''Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi. Evet anne oluyorum!!! Bizim bir bebeğimiz oluyor.16. Haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum...Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için... Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi birarada...Allah ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz...Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? Allah isteyen ; bekleyen dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamişleri korusun...Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz.'' notunu düştü.

bengünün hamileliği

bengünün hamileliği

Alişan ve Buse Varol oğullarının kordon kanını sakladılar!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan ve Buse Varol oğullarının kordon kanını sakladılar!

BİR YORUM YAPIN 1

osmanlı 5 yıl önce

Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin.