Hazal Kaya: Hayatı Aşk-ı Memnu zannediyorlar

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Ali Atay ile evlenen ünlü oyuncu Hazal Kaya Sinem Öztürk'ün Baby Showe partisinde hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Bir süredir beraber olduğu Ali Atay ile 6 Şubat'ta evlenen Hazal Kaya, dün Sinem Öztürk'ün baby shower partisine katıldı, hakkındaki iddialara da yanıt verdi. Hamile olduğu konuşulan oyuncu "Kim uydurdu bilmiyorum. Yok öyle bir şey. Ben çok çocuk istiyorum. Darısı başıma, çok istiyoruz ama şu an yok." dedi.

Hazal Kaya, Beren Saat'i düğününe çağırmadığı iddiasına ise şu yanıtı verdi:

"Düğünde çok eğlendik. Büyük coştuk. Herkes bizim evlenmemizi bekliyormuş. Hayatımda bir şey değişmedi, evliyiz artık o kadar... Beren'in bir manisi oldu herhalde. Gelemeyen bir çok arkadaşımız oldu. Beren'i davet etmemem gibi bir şey olabilir mi? Aşk-ı Memnu zannediyorlar galiba gerçek hayatı. Öyle bir entrika yok..."

Ahmet Kural konuştu: Mahkemem var gidemem!

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Kural konuştu: Mahkemem var gidemem!
Beyazıt Öztürk asayiş uygulamasına takıldı

İLİŞKİLİ HABER

Beyazıt Öztürk asayiş uygulamasına takıldı
Yeşilçam oyuncusu Necati Er hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam oyuncusu Necati Er hayatını kaybetti!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0