Jennifer Lawrence Türk işi çanta kullanıyor! Maliyeti dudak uçuklattı!

Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, New York sokaklarında Türk markaya sahip Mehry Mu’nun Mini Jung Bag model el çantası ile objektiflere takıldı.

Geçtiğimiz günlerde New York sokaklarında sanat galerisi yöneticisi eşi Cooke Maroney ile birlikte görüntülenen ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, tercih ettiği sade sokak stili ile dikkatleri üzerine çekmeyi bir kez daha başardı. Lawrence'in elinde taşıdığı ufak detay ise gözden kaçmadı.

Başarılı oyuncu  Lawrence, Türk çanta markası Mehry Mu'nun kadife dokulu ve leopar desenli çantası Mini Jung Bag ile beğeni topluyor.

 Türk çanta markası Mehry Mu

Türk çanta markası Mehry Mu

Mu Jung bag çantanın maliyetinin yaklaşık 795 dolar olduğunu söyleniyor.

DİĞER HABERLERİ;

Geçen ay Amerika'nın Rhode Adası'nda dünyaevine giren 29 yaşındaki ünlü oyuncu Jennifer Lawrence ile 34 yaşındaki galeri direktörü Cooke Maroney, şimdilerde balayının tadını çıkarıyor. Ünlü çift balayı için Endonezya'daki Nihi Sumba Resort'u tercih etti.

Jennifer Lawrence Cooke Maroney

Jennifer Lawrence Cooke Maroney

İŞTE ÜNLÜ ÇİFTİN BALAYI İÇİN SEÇTİĞİ OTELDEN KUŞ BAKIŞI;

Endonezya

Endonezya

NE OLMUŞTU?

Paris moda haftasının düzenlendiği haftada güzel bir gelişmede aynı anda yaşandı. Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence Dior defilesine katıldı. Şıklığıyla göz kamaştıran Lawrence, nişan yüzüğünü ilk kez magazincilere gösterdi.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

JENNİFER LAWRENCE'NİN İLK KEZ GÖSTERDİĞİ O YÜZÜK;

Jennifer Lawrence son dakika haberleri

Jennifer Lawrence son dakika haberleri
Jennifer Lawrence yüzüğü
Jennifer Lawrence yüzüğü

İnce altından yapılmış yüzüğün iri zümrüt taşından olması Lawrencey'e oldukça zarif bir görsellik kattığı da söyleniyor.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

BİR YORUM YAPIN 0