Cem Yılmaz düşündürdü: "İçimde bir Murat Boz var"!

Ünlü komedyen olan Cem Yılmaz'ın, katıldığı bir talk show'da yaptığı esprili konuşmalardan payı şarkıcı Murat Boz da aldı. Yılmaz, Murat Boz için bakın neler söyledi?

Cem Yılmaz, geçtiğimiz gün katıldığı bir talk show'da izleyenleri gülme krizine soktu. Yakın arkadaşı Ozan Güven ile spor yaptığı anların karesinin ekrana verdiği an, ünlü komedyen şarkıcı Murat Boz'u aklına getirerek, spor için kendini nasıl teşvik ettiğini açıkladı.

Cem yılmaz

Cem yılmaz

Yılmaz, “Benim içimde bir Murat Boz var, ama ben bunu ne zaman çıkarmak istersem,o zaman çıkartmak isterim. Spor çok tavsiye ederim herkese gerçekten. Gençliğimden beri çok az spor yapıp çok ihtiyacımız olmasına rağmen, sağlığa,performansa, sahne işi, nefes çok önemli” şeklinde açıklama yaptı ve “Ben çalışıp Murat Boz oluyorum. Ama benim hayatım çekildiği zaman Murat Boz, müziklerini yapar" sözüyle açıklamasına bir ilavede bulundu.

LONDRA'YI DA GÜLME KRİZİNE SOKTU!

Fatih doğumlu komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Londra'ya çıkartma yaptı. 45 yaşındaki komedyen yeni gösterisi "Diamond Elite Platinum Plus"  ile izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Cem Yılmaz Londra

Cem Yılmaz Londra

Londra'nın batısında kalan Eventim Apollo gösteri merkezinde İngiltere'de ikamet eden Türk izleyicileriyle buluşan Cem Yılmaz, Londra'yı gülme krizine soktu.

Cem Yılmaz son dakika

Cem Yılmaz son dakika

Türkiye Bankası'nın sponsorluğunda düzenlenen 3 bin 500 kişilik salonda gösteriyi izleyenlerin arasında Türkiye Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın da vardı.

Cem Yılmaz haberleri

Cem Yılmaz haberleri

Ebru Gündeş'in servet değerindeki konseri dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş'in servet değerindeki konseri dudak uçuklattı!
Mehmet Günsür'den Atiye itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Günsür'den Atiye itirafı!

BİR YORUM YAPIN 5

Sigma 5 yıl önce

Hep beylerden yorumlar negatif sanki kiskanmislar cem seni

Kadir 5 yıl önce

Geçen bi ödül töreninde espri yapacam diye çuvalladı komedyen falan değil bu adam

Birtürk 5 yıl önce

Kendi ülkesini güldürmekten insan bu cem

Atmaca 5 yıl önce

Sana gülenletin haline gülüyorum

Toplam 2 beğeni

Sigma 5 yıl önce

Nedense hep beyler negatif yorum yapmış sanki kiskanmislar gibi

Toplam 0 Beğeni