Ebru Şallı'nın iddialı sözleri gündeme bomba gibi düştü!

Ünlü manken Ebru Şallı, çok küçük yaşlardan beri yemek yaptığını belirtip elinin çok lezzetli olduğunu itiraf etti.

Geçtiğimiz günlerde magazincilerle konuşan Ebru Şallı, kendisi ile alakalı itirafta bulundu. Mutfakta çok iyi olduğunu dile getiren manken, meslektaşlarına meydan okudu. Şallı'nın sözleri sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Ebru Şallı haberleri

Ebru Şallı haberleri

Şallı, "9 yaşında pilav yapmaya başladım. Çocuklarım ve diğer tüm eş dost benim yemeklerime bayılır. Bu konuda kendime güveniyorum. El lezzeti denen bir şey var. Çok meraklıydım mutfağa" şeklinde iddialı açıklamalarda bulundu.

TENCERE TAVA ŞAHANE GERİSİ BAHANE!

Ebru Şallı, tasarımcı Ayşegül Afacan Köksal’ın Mybestfriends markası için verdiği davete katıldı. Şallı, evliliği herkese tavsiye ettiğini açıkladı. Samimi açıklamalarıyla gündeme gelen Şallı, "Eşinizin, size Los Angeles’tan 86 milyon liraya malikane aldığı doğru mu?” sorusuna yanıt verdi.

Ebru Şallı haberleri

Ebru Şallı haberleri

Şallı,“Çok fantastik. Ama doğru değil. Ben pahalı hediye sevmem, tencere tava ile de mutlu olurum" şeklinde yanıt verdi.

NEYİM VARSA EBRU'NUN!

Geçtiğimiz Eylül ayında hayatlarını birleştiren ünlü çift Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, geçtiğimiz günlerde Etiler'de objektiflere takıldı. Şallı'nın 1 milyon kiralık yüzüğü dikkatleri çekti. Uğur Akkuş'un "Benim neyim varsa, hepsi Ebru’nundur” demesi üzerine magazinci arkadaşlar Şallı'ya evliliğin nasıl gittiği hakkında sorular yöneltti.

Ebru Şallı Uğur Akkuş

Ebru Şallı Uğur Akkuş

Ebru Şallı evliliğin nasıl gittiği ile alakalı soruya, “Şahane. Her şey çok güzel. Keşke 10 yıl önce evlenseydik” şeklinde kocasına övgüde bulunan sözler sarf etti.

DİĞER HABERLERİ;

Ünlü manken Ebru Şallı, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. Şallı, etkinlik çıkışında magazinci arkadaşların özel hayatına ilişkin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Ebru Şallı haberleri

Ebru Şallı haberleri

Şallı çocuk sorusu ile alakalı şu açıklamayı yaptı: "Evlilikte bir ayı geçti. Çocukları çok sevdiğimi daha önce de söylemiştim, kısmet. Üçüncü çocuğu zaman gösterir. Çocuklarım benden zaten kardeş istiyorlar."

Ebru Şallı

Ebru Şallı

NE OLMUŞTU?

42 yaşındaki eski manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı ile ticaret insanı Uğur Akkuş çifti bu akşam dünyaevine giriyor. Ebru Şallı ile Uğur Akkuş, bu akşam Çırağan Sarayı'nda kıyılacak nikah ile evlenecekler. Düğüne ise ailelerin ve yakın dostlarının katılacağı öğrenildi.

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Ebru Şallı magazincilerin "Evlilik ne zaman?" sorusuna "Yakında" cevabını verirken çocuk sorusu ile alakalı ise “Çocukları çok seviyorum, yaşam enerjimi onlara borçluyum. Zamanım olsa 5 çocuk yaparım. Ama bir kızım olmasını istiyorum" yanıtını vermişti.

Ebru Şallı haberleri

Ebru Şallı haberleri

UĞUR AKKUŞ KİMDİR?

Uğur Akkuşun babası Mahmut Akkuş, Arap asıllı bir anne ve Türkmen bir babanın oğlu olarak dünyaya geldikten sonra Mardin'e yerleşmiş ve Mardin kapalı çarşısında kumaş toptancısı olarak başlamıştır.

Uğur Akkuş, eğitimine Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde başlamış ancak Almanya Essen-Duisburg Üniversitesi’nde devam etmek suretiyle üniversite hayatına ara vermiş ve ticarete atılmıştır. A & S Yatırım Holding ’in kurucu başkanı Uğur Akkuş, kuşaktan kuşağa gelen ticari bilgi birikiminin yetiştirdiği 3. kuşak ticaret insanıdır. İyi derecede İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça bilmektedir. 

Burcu Esmersoy verdiği yanıtla kafaları karıştırdı! Kumlu elma gibi...

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Esmersoy verdiği yanıtla kafaları karıştırdı! Kumlu elma gibi...
Stüdyoya giren kedi Hadise'yi seçti!

İLİŞKİLİ HABER

Stüdyoya giren kedi Hadise'yi seçti!
Baran Bölükbaşı 'Vuslat' dizisinden ayrıldı

İLİŞKİLİ HABER

Baran Bölükbaşı 'Vuslat' dizisinden ayrıldı

BİR YORUM YAPIN 0