Özcan Deniz tehditlere rağmen konserini iptal etmedi

Yurtdışında milyonlarca hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu aynı zamanda şarkıcı olan Özcan Deniz, nisan ayında Tel Aviv'de gerçekleştireceği konser için tehditler aldığını söyledi.

Nisan ayında aynı dizide rol aldığı Aslı Enver ile konser verecek olan Özcan Deniz’in konser biletleri 500 bin TL’den satışa çıkarılsa da 22 bin biletinin anında tükenmesi yurtdışında olay oldu. 

Özcan Deniz tarafından yapılan açıklamaya göre, kendisi ve ailesinin hayatına yönelik tehditler aldığını belirtti.

1 milyon dolar alacağı konseri iptal etmeyen Deniz, İsrail kanalına vereceği özel röportajı iptal etmek zorunda kaldı. Yapımcıları olayla ilgili açıklama yaptı.

YAPIMCILARDAN AÇIKLAMA

6-7 Nisan'da İsrail'de yapılması beklenen gösterinin yapımcıları, “Tehditler konusu bizim için tuhaf değil. Özellikle bir Türk yıldızına gelince, hepimizin alıştığı bir gerçektir. ‘İstanbullu Gelin’ çılgınlığı sadece İsrail’de büyüyor ve İsrailli hayranları dünyanın en büyükleri arasında. Elbette konserler planlandığı üzere yapılacak" ifadelerini kullandılar.

Bengü'den aşerme isyanı!

İLİŞKİLİ HABER

Bengü'den aşerme isyanı!
Mustafa Uslu aynı gün hem baba hem de dede oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Uslu aynı gün hem baba hem de dede oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Rümuz 5 yıl önce

Makaleden,tehditler İsrailden geliyormuş gibi bir anlam çıkıyor.Oysa bu tehditlerin kaynağı Türkiye olduğu kesin,zira İsrailden kimsenin böyle bir tehdit savurması ihtimal haricidir.