Gamze Özçelik'ten "Servet" paylaşımı

Eski oyuncu Zeynep Gamze Özçelik sosyal medya hesabında paylaştığı yeni fotoğraflar beğeni rekoru kırdı.

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucu başkanı Zeynep Gamze Özçelik hem ülke içi hem de ülke dışına yaptığı yardımlarla taktir topladı.

gamze özçelik

gamze özçelik

Geçtiğimiz günlerde Mülteci kampları ziyaret eden Özçelik, Atakan Mülteci Kampı'nda çekilen fotoğrafları paylaşarak altına "Servet dedikleri" notunu düştü.

zeynep gamze özçelik

zeynep gamze özçelik

Canan Karatay’dan Adanalılara uyarı: Şırdan yemeyin

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay’dan Adanalılara uyarı: Şırdan yemeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında özel Fazıl Say isteği!

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında özel Fazıl Say isteği!

BİR YORUM YAPIN 16

Yakup Akbulut 2 yıl önce

Allah cc. Gamze Özçelik hanımefendi gibilerinin sayısını artırsın.

Yakup Akbulut 2 yıl önce

Arafta kalanlar.. sizde yolunuzu seçin artık. Gamze Özçelik hanımefendi gibiler mi çoluğunuza çocuğunuza örnek olacak. Yoksa nefsiz duyguları haysiyetsizlik, sözüm ona; çağdaşlık adı altında çıplaklığı marifetmiş gibi gösteren ayyaş, sapık ve sadist ruhlu, sapkın şeytanın hizmetkarlarımı?

Yakup Akbulut 2 yıl önce

Eee.. sonuç olarak; "Kimi Allah'a (cc), kimi de, Şeytan'a hizmet edermiş". Bu günlük dizilere bakınca bir sürü şeytana hizmet eden var. Hepsi şeytandan rol çalıyor. Kimi alemi içkiyi fondipleyip kafayı buluyor, kimi esrar çekip her türlü aşne fişneyide sıradanlaştırıyor, kimi allanıp pullanıp ekranlarda ahkam kesip arkada ahlaksızlığın daniskasını yapıyor, kimi soysuzluğundan gelen genleri ile şirin şirin görünüp toplumu ve aileyi yok edenlere hizmet ediyor. Çoğunun aslını, neslini araştırın zaten bellidir. Atatürk sömürücüleri .. onu bile rahat bırakmıyorlar. İnanın benim kadar sevmezler ama kullanırlar bu yobaz kafalılar.

Yakup Akbulut 2 yıl önce

Peki bunun temeli ne tabi her çağa hitap eden, geçmişin ve geleceğin tek inancı islam dini sayesinde. Ne mutlu ki müslüman olarak doğduk. Ne mutlu ki her türlü medeniyete hitap eden, değiştirilemez ve sarsılamaz bir kitabımız var. Kıskanıyorlar.. kim mi? tabiki çekemeyen, geri kalmış yobazlar, örümcek kafalılar, din düşmanı ateist, sabotaist, kedi kesin, yakıp, yıkan, merhametten yoksun kesimler... hem suçu işler, hemde islama saldırır. Kendince suçlu islamdır. Ama kendisi de biliyor ki bilemememinin, ailesinden öğrenememenin ezikliği ile yoldan çıkıp, kalbi karardığı için battı balık yan gider hesabı yanına ne kadar günahkar toplarsa o kadar avunuyor ancak.

Yakup Akbulut 2 yıl önce

Allah yolunu açık etsin. Helal olsun, ne güzel bir karakter ve duruş. Görüyorsunuz.. Allah cc. isteyeni nasılda doğru yolda da ilerletiyor. Benim gözümde sanatçı örneği budur; Yardımsever, iyiliğe teşvik eden, İnancı ile büyüyen... Sanatçı dediğin benim tanımım da budur. Demekki neymiş !... Sevgi ve saygının en güzel tadı, alınabilecek en güzel hazzı, yapılabilecek en güzel tarifi, yaşanabilecek en güzel maarifi ve yapılabilecek en güzel hizmeti; insanoğlu ve Gamze hanım gibiler inançlarının temellerinden aldıkları güç ve paylaşma, ibadet aşkıyla sevap puanları topluyorlar. Allah cc. razı olsun.

Yorumların Tümünü Okuyun