Oyuncu Tuvana Türkay'dan çarpıcı açıklama

Oyuncu Tuvana Türkay, Ağır Romantik filminin İstanbul galası, önceki gün yapıldı. Gala sonrası sosyal medyada, "Biz çok eğlendik" gafı ile alakalı açıklama yapan oyuncu dikkatleri üzerine çekti.

Tuvana Türkay, Ağır Romantik filminin galasında, izleyicilere "Eğlenerek bu işi yaptık. Birlikte güzel sahnelerimiz olduğuna inanıyoruz" şeklinde açıklamada bulunması adeta bir gaf olarak görülmüş ve olumsuz tepkilere maruz kalmıştı. Oyuncu, gala sonrası gaf olarak yorumlanan açıklamasıyla alakalı sosyal medya hesabı üzerinden yanıt vermeyi ihmal etmedi.

ŞAKA YAPTIM ŞAKA!

Tuvana Türkay haberleri

Tuvana Türkay haberleri

"Biz çekerken çok eğlendik' denmesinin şakasını yaptığım için kusura bakmayın. Çünkü inanılmaz derecede kötü niyetli, kötü kalpli ve kötülükle beslenen insanlar olduğunuz aklımdan çıkmış. Ayrıca partnerim 'Eğlenerek çektik' diyor. Dolayısıyla kusur görenindir."

YENİ SİNGLE SÜRPRİZİ İLE GÜNDEMDE!

Yasak Elma' dizisinin oyuncusu Tuvana Türkay, oyuncu olmanın yanı sıra yazar ve şarkıcı olarak da sevenleriyle buluşacağını duyurdu. yeni bir single çalışması üzerinde çalıştığını hayranlarına duyurmuş ve olumlu tepkiler alması üzerine yeni single sürpriz haberiyle gündeme geldi.

Tuvana Türkay

Tuvana Türkay

Tuvana, “Keyifli ve mutlu bir yoğunluk içerisindeyim. Oyunculuk dışında yeni şarkımız aralık ayında görücüye çıkıyor. Onun dışında da kitabımda yine Aralık ayının son haftasında çıkmış olacak” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLERİ;

Yer Gök ve Aşk dizisinde Bade karakteri ile tanınan Tuvana Türkay, oyunculuk kariyerinden sonra yazar olma yolunda gidiyor. Geçtiğimiz akşam bir arkadaşıyla gittiği Etiler'deki Serafina adlı mekan çıkışında objektiflere görüntülendi.

Tuvana Türkay haberleri

Tuvana Türkay haberleri

Magazincilere yeni hedeflerinden bahseden Türkay,"2015 yılından beri yazıyorum. Geçen günlerde okuduğum bir kitapta yazarın benimle aynı tarz yazdığını gördüm. Ben de kitap çıkarmaya karar verdim'' sözleriyle açıklamada bulundu.

Tuvana Türkay

Tuvana Türkay

Özge Özpirinçci ile Birkan Sokullu aynı projede!

İLİŞKİLİ HABER

Özge Özpirinçci ile Birkan Sokullu aynı projede!

BİR YORUM YAPIN 0