Yeni Zelanda'dan Haluk Levent'e teşekkür

Çanakkale konserinin gelirini Yeni Zelanda'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlayan şarkıcı Haluk Levent'e Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Yeni Zelanda'da iki camide gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasında 29 kişi hayatını kaybetmişti. Şarkıcı Haluk Levent Çanakkale konserinin gelirini Yeni Zelanda'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışladı. Yeni Zelanda Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Winston Peters, Haluk Levent'e teşekkür etti.

Peters, Yeni Zelanda'da İki Camiye Yönelik Terörist Saldırı ve Müslümanlara Karşı Nefret ve Tahammülsüzlükle Mücadele Konusunda İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Düzeyinde Açık Katılımlı Acil İcra Komitesi Toplantısı'nın ardından Haluk Levent ile bir süre sohbet etti.

HALUK LEVENT'İN AÇIKLAMASI;

"Yeni Zelanda'nın Ankara Büyükelçiliği ile görüştük. Yeni Zelanda medyası ve Büyükelçi bu yardımın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyerek beni toplantı çıkışına davet etti. Burada Sayın Peters ile konuştum. Bana teşekkürlerini iletti. Onlara ve ailelerine sahip çıktıkları için ben de kendilerine teşekkür ettim. Yeni Zelanda'da yaşayan Müslümanlardan da güzel dönüşler aldım. Dayanışmayı artırdığımızı düşünüyorum."

Ferhat Göçer klip çekimlerinde kaza geçirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ferhat Göçer klip çekimlerinde kaza geçirdi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 10

HarunG 5 yıl önce

Adamsin Haluk Levent.

sinoplu 5 yıl önce

Adam gibi adam helal olsun sanatçı dediğin kara günde belli olur

kul 5 yıl önce

Haluk Levent sen her zaman farklısın

Toplam 2 beğeni

Civardagezer - TR 5 yıl önce

c) - Gezi Parkı konusunda eylemlerini sürdüren gençlere de seslenen Haluk Levent, “Bu eylemler amacına ulaşmıştır. Türkiye'de hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağı ortaya konmuştur. Karşınızdakinin yaklaşımı, tepkisi demokratik olmasa da, siz mücadelenizi demokrasi çerçevesinde sürdürün" dedi.

Toplam 1 beğeni

Turan kaplan 5 yıl önce

Adammmm.

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun