Buse Varol oğlunu kucağına ilk alış anını anlattı

Alişan'ın eşi oyuncu Buse Varol, 2. Sayfa programında bebeğini ilk kucağına alış anını anlattı. Varol, yaşadığı duygular, eşi Alişan ile Demet Akalın'ın barışma sürecini ve Ece Erken ile olan küslük de dahil olmak üzere birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Alişan'ın eşi oyuncu Buse Varol, 2. Sayfa programında bebeğini ilk kucağına alış anını anlattı. Varol, oğlunun doğduğu anla ilgili duygularını, 'Zannediyordum ki doğacak ve kucağıma verecekler. Doğup kucağıma getirdikleri sırada çok şaşırdım. O an halen karnımdaymış gibi hissediyordum ve ağlamaya başladım.' şeklinde açıkladı. Bebeği Burak'ın ağzındaki sudan dolayı panik yaşadığını söyleyen Varol, o su anne karnından çıktığı için oradaymış ve beni uyardılar.

Buse Varol

Buse Varol

'DEMET AKALIN İLE BARIŞMASI ŞAŞIRTTI'

Buse Varol, eşi Alişan ve şarkıcı Demet Akalın'ın barışması hakkında, 'Şaşırdım ama bir yandan da programı izlerken 'Duygulandım sözünü duyunca, tanımadığım halde duygulandım. Neden küstüklerini bilmiyorum ve hiç sorgulamıyorum.' yorumunda bulundu.

Ece Erken ile Alişan'ın küs olmaları konusunda da yorumda bulunan Varol, 'Alişan kimseyle küsmedi. Ece hastaneye geldi, 6 gün sonra Alişan ve Demet barıştı sonrasında Ece hiç aramadı' açıklamasında bulundu. 

'AÇMAYACAĞIMIZ ANLAMINA GELMEZ'

Buse Varol

Buse Varol

Çocukları için 1 milyon liralık hesap açtıkları iddialarına da açıklama getiren Varol, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını ve hayatta onun için mücadele ettiklerini belirtti. Varol, işi espriye de vurarak açmayacağımız anlamına gelmez yorumunda bulundu.

 

BİR YORUM YAPIN 0