Irkçı Almanya'dan Mesut Özil'e düğün engelli

Türk asıllı Alman futbol oyuncusu olan Mesut Özil'in Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığı sebebi ile ırkçı Almanların hedefi oldu.

Almanya'nın Stern dergisinin bu haftaki kapağında Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'i yer verdi.

mesut özil

mesut özil

Derginin başlığında "İnsan Özil" yazısı ile Özil'in Başkan Erdoğan ve nişanlısı Amine Gülşe'nin ile birlikte çektirdiği fotoğrafı kullandı.

mesut özil başkan erdoğan

mesut özil başkan erdoğan

Ancak dergi Özil'in Başkan Edoğan'a yakınlığını hazmedemeyen bir yazıya yer vererek ırkçılık yaptı.

amine gülşe

amine gülşe

Stren haberine göre "sefalet içinde olan Özil Almanya sayesinde milyoner oldu. Şimdi ise Almanya'ya sırt dönerek Erdoğan'ın yanında yer aldı" şeklinde yazı yazarak daha sonra Özil, 92 kez oynadığı Almanya'dan tamamen koptuğunu ve yaz aylarında Amine Gülşe ile evlendiğinde nikah şahidi Erdoğan'ın olacağını vurguladı. Mesut'un Almanya'dan gitmesi gerektiğine dair iğneleyici sözlere yer verdi. 

İkizlerini kucağına alan Sinem Uslu'dan yeni paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

İkizlerini kucağına alan Sinem Uslu'dan yeni paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 8

Levrok 4 yıl önce

Almanlar hala Kolonializm trenini kacirdiklari icin üzgün. Onlarda Hamilik yapmayi cok istiyor. Sandilarki Türklerin Hamisi olabilirler ama bunun olmayacagini ögrenmeleri 60 yil buldu. Simdi Alman Milli ve Ümit Milli takimlarinda özellikle "Siyahi oyunculara" yer veriyorlar, dikkat edin. Ve iste bu nedenle bize kinliler, ABD, Ingiltere, Fransa gibi ülkelerin önünde onlari kücük düsürdügümüz icin. Yani biz hak mücadelesi verirken bunlar zulüm yarisinda cok HIRSLILAR

Toplam 3 beğeni

gökhan ay 4 yıl önce

Hans domuzu ,bizim ülkemiz bize yeter

Toplam 2 beğeni

bekir cizmeci 4 yıl önce

Duskunlerr.. Bildikleri halde; mesutun, yillarca, alman milli takiminin hamalligini yaptigini,goller atip bu duskun dergiyi sevindirdigini yazmazlar.Mesut bu isleri kabiliyeti ile yapmistir.Yoksa kimse yuzune bakmazdi.Dolayisiyla mesutun kazanmis oldugu milyonlar emeginin ve doktugu terin karsiligidir/hakkidir.Yoksa almanlar kimseye aciyip da bes kurus vermez.

Toplam 6 beğeni

Isi 4 yıl önce

Almanlar hic bir zaman Mesut Özil ve onun gibi Zeki ve Kurnaz yabanciyi sevmezler, dolayisiyla Kara koyun gibi gösterirler.

Toplam 6 beğeni

Misafir 4 yıl önce

PKK’lı olsaydı Almanlar başlarında taşırdılar. Allah o Almanları beter etsin. Utanmaz herifler.

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun