Yeşilçam aktrislerinin gençliğini oynasa sırıtmayacak 5 ünlü isim

Birçok insanın kendisine benzerleri bulunur. Hatta yıllar içerisinde ünlü isimlere yönelik bunun anketleri bile yapılmıştır. Peki Yeşilçam aktrislerinin birbirleriyle olan benzerleri yok mudur? Elbette vardır. Hem de kendi gençlik dönemlerinden değil, bu zamandan. Sizler için bu isimleri araştırdık. İşte Yeşilçam aktrislerinin gençliğini oynasa sırıtmayacak 5 ünlü isim

İnsan insana benzer sözünü sıkça duymuşsunuzdur. İlk baktığınızda 'birbirlerine ne kadar da çok benziyorlar' dediğiniz kişiler bile olmuştur. Yıllardır hayranlıkla izlediğimiz kişilerin de benzerleri mevcuttur. Hülya Koçyiğit, Necla Nazır, Selma Güneri... Ve onların benzerleri, bu dönemin film ve dizilerinin başrolü olan aktrisleri... Evet! Geçmişin aktrislerinin bugünün aktrisleriyle olan benzerlerini bulduk. Eminiz sizler de görünce bu benzerliklere inanamayacaksınız. 

İşte Türk sinemasının unutulmayan aktrislerinin gençliğini oynayasalar asla sırıtmayacak olan 5 isim!

HÜLYA KOÇYİĞİT - YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY

Hülya Koçyiğit - Yıldız Çağrı Atiksoy

Hülya Koçyiğit - Yıldız Çağrı Atiksoy

Türk sinemasının büyük aktrislerinden biri olan Hülya Koçyiğit, son olarak Savaşçı dizisinde rol alan Yıldız Çağrı Atiksoy ile andırmıyor değil. Bugün Hülya Koçyiğit'in gençliği oynansa bu isim kesinlikle Yıldız Çağrı Atiksoy olmalı. 

NECLA NAZIR - GÖKÇE BAHADIR

Necla Nazır - Gökçe Bahadır

Necla Nazır - Gökçe Bahadır

1970'li yıllara damgasını vuran aktrislerden biri olan Necla Nazır, son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan Gökçe Bahadır ile olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. 

FATMA GİRİK - NURGÜL YEŞİLÇAY

Fatma Girik - Nurgül Yeşilçay

Fatma Girik - Nurgül Yeşilçay

Türk sinemasının büyük aktrislerinden biri olan Fatma Girik, şu sıralar Gülperi dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay ile olan benzerliğiyle dikkat çekiyor.

FİLİZ AKIN - EBRU ÖZKAN SABAN

Filiz Akın - Ebru Özkan Saban

Filiz Akın - Ebru Özkan Saban

Türk sinemasının bir diğer dev ismi Filiz Akın, son olarak Şahin Tepesi dizisinde rol alan Ebru Özkan Saban ile birbirlerini andırıyorlar. Saban'ın yüzündeki zarif duruş, bu benzerliğin en dikkat çeken yönü.

SELMA GÜNERİ - MÜJDE UZMAN

Selma Güneri - Müjde Uzman

Selma Güneri - Müjde Uzman

Şu sıralar Savaşçı dizisinde rol alan Müjde Uzman, kariyerine ilk başladığı günden bu yana, farklı stiliyle dikkat çeken Türk sinemasının güçlü isimlerinden Selma Güneri'ye benzetiliyor.

Zengin ve Yoksul dizisinde kim kimdir? Oyuncu kadrosu!

İLİŞKİLİ HABER

Zengin ve Yoksul dizisinde kim kimdir? Oyuncu kadrosu!
Avlu dizisinde Nurhak Mine Söz ayrılığı!

İLİŞKİLİ HABER

Avlu dizisinde Nurhak Mine Söz ayrılığı!

BİR YORUM YAPIN 0