Oyuncu Meral Kaplan'ın eşine 5 gün zorlama hapis kararı!

Dizilerde oyunculuk yapan ve bir dönem manken olarak tanınan Meral Kaplan, boşanma aşamasında olduğu eşi Erhan Kiani için uzaklaştırma ve koruma tedbiri aldırmıştı. Kararı ihlal eden Kiani, 5 gün zorlama hapis cezasına çarptırılarak Çorlu Cezaevi'ne gönderildi.

Oyuncu ve eski manken Meral Kaplan, boşanma aşamasında olduğu iş adamı eşi Erhan Kiani'den şiddet gördüğü gerekçesiyle koruma ve tedbir kararı aldırmıştı. 8 yıldır evli olan çiftin 4 yaşında bir kızları da bulunuyordu. Kaplan, 1 Mart tarihinde eşi Erhan Kiani'nin Bodrum'daki evlerine gelerek annesini darp ettiğini ve çocuğunu da kaçırmak istediğini iddia etmişti. 

Erhan Kinai ve Meral Kaplan

Erhan Kinai ve Meral Kaplan

Aile Mahkemesi tarafından uzaklaştırma kararı bulunan iş adamı Erhan Kiani, eşi Meral Kaplan'ın şikayeti üzerine zorlama hapis cezasına çarptırıldı. Meral Kaplan, eşinin uzaklaştırma ve koruma kararını ihlal ettiğini söyleyerek İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu ve eşinin zorlama hapis cezasına çarptırılması talebinde bulundu. Mahkeme Erhan Kiani'nin birden fazla ihlalde bulunduğunu belirterek 5 gün zorlama hapis cezası verdi.

Kaplan'ın avukatı, Kiani'nin cezasını çekmek için 29 Mart'ta Çorlu Cezaevi'ne girdiğini belirtti.

Tolgahan Sayışman'dan Instagram açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman'dan Instagram açıklaması
Türkiye'de boşanmalar her geçen yıl artıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'de boşanmalar her geçen yıl artıyor!

BİR YORUM YAPIN 0