Sunucu Zuhal Topal'dan şaşırtan ifade: Evlilik programı...

Hem başarılı bir sunucu hem de anne olan Zuhal Topal evlilik programları sunmanın kendine göre olmadığını açıkladı.

Tv8 ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz sunucusu olan Zuhal Topal zamanında yaptığı evlilik programları hakkında şaşırtan bir açıklamada bulundu. Muhabirin 'Oyunculuktan, sunuculuğa geçiş süreci nasıl ve neden oldu? ' sorusu üzerine; 

"EVLİLİK PROGRAMLARI BANA GÖRE DEĞİLDİ"

Konservatuarın 2. sınıfındayken, Müjdat Gezen Kanal D’de bir program sunuyordu. “Gel seninle sunalım” dedi. Yani ilk olarak Kanal D’de Müjdat hocayla başladı sunuculuk maceram. Çok seviyorum Müjdat Gezen’i. Üzerimde çok emeği vardır. Bu noktaya gelmemdeki mihenk taşlarının en önemlisi. Sonrasında bir gün Kars’ta, eksi 26 derecede film çekerken Birol Güven aradı.

Metin Akpınar’la ‘Papatyam’ diye yeni bir projeye başladıklarını ve orada gündüz kuşağı programı sunucusunu canlandırmamı istedi. 1 günde çekeceğimizi söylemişti ama öyle bir senaryo geldi ki 25 sayfa. Sevgili Metin Akpınar’la başladık. 1 bölüm oldu 3 bölüm. O projede gündüz kuşağı sunucusunu canlandırdıktan sonra köşe yazarları beni yazmaya başladı. Ne olduğunu anlamadım. Sürekli gündüz kuşağı sunmam için aradılar. Bir teklif geldi evlilik programından. Başta kabul etmedim. Çünkü benlik bir şey değildi. Tam 6 ay beni ikna etmek için uğraştılar. Sonunda başardılar ve kendimi gündüz kuşağında buldum.  

 

AİLECEK TATİL YAPTILAR

Sunucu Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner ve kızı Lina ile birlikte yaz tatilini Bodrum'da geçiriyor. Yalıkavak'taki bir beach'te objektiflere takılan Topal, kızı ve eşiyle birlikte denizde bol bol zaman geçirdi. Kızı Lina'yla denizde şakalaşan Topal, yaz tatilinin tadını çıkardı.

Zuhal Topal, Korhan Saygıner’le 12. evlilik yıl dönümünü yaptığı paylaşımla kutladı "Seninle bir ömüre evet deyişimizin 12. Yıl dönümü kutlu olsun sevgilim İyi ki çıktın karşıma Seni Seviyorum “

AİLECEK YÜRÜYÜŞE ÇIKMIŞLARDI!

Şimdilerde gündüz kuşağının en iyi izlenen programlarından biri olan FOX TV kanalında yemek programı sunucusu Zuhal Topal, eşiyle hafta sonu kaçamağı yaptı.

O anları sosyal medya hesabından yayınlamayı unutmayan Topal'ın pozuna binlerce beğeni ve yorum geldi.

KIZINA DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ YAPTI!

Zuhal Topal, kızı Lina'nın doğum gününü yaptığı paylaşımla kutladı "Canım,kanım,kızım,şükür sebebim,hayatımızın en güzel hediyesi, Linam;iyi ki doğmuşsun,iyi ki benim kızımsın.Yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,iyilik,başarı getirsin.O tertemiz,sevgi dolu yüreğin dilerim hep iyilikle,güzellikle,mutlulukla dolsun,doğum günün kutlu olsun yavrum"

zuhal topal

zuhal topal

ZUHAL TOPAL'DAN 1 MİLYON TEŞEKKÜRÜ!

Instagram'da 1 milyon takipçiye ulaşan Zuhal Topal'dan teşekkür paylaşımı:
"Veee 1 Milyon olduk. Takip eden ve sevgisini eksik etmeyen herkese MİLYON kez teşekkürler."

1milyon

1milyon

Instagram'dan Dünya Kız Çocuklarına özel mesaj yayınladı. Zuhal, "Kız Çocuklarının toplumda daha güçlü olmaları, her türlü ayrımcılık ve istismardan kurtulmaları,tüm haklardan eşit olarak faydalanmaları dileğiyle kızlarımızın #dünyakızçocuklarıgünü kutlu olsun"

zuhal topal

zuhal topal

VAPURA BİNDİLER!

Zuhal Topal, kızı Lina ve eşiyle beraber vapura bindi. O anlardan hatıra kalması için fotoğraf çektiren Zuhal Topal sosyal medya hesabından paylaşmayı unutmadı.

zuhal topal ve kızı

zuhal topal ve kızı

ALIŞVERİŞ TURU!

Zuhal Topal, kızı Lina Saygıner ile İstinye'de bir AVM'de muhabirlere yakalandı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Topal kızının bir arkadaşının doğum gününe katıldıklarını belirterek, "Bu günü anne kız günü ilan ettik. Kızımla alışveriş yapacağız, oyun salonuna gidip oyun oynayıp eğleneceğiz, sonra da baş başa yemek yiyeceğiz" dedi.

İŞTE ZUHAL TOPAL VE KIZI LİNA;

Zuhal Topal ve kızı

Zuhal Topal ve kızı

Baruthane Sanat Binası kapılarını sanat severlere açıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Baruthane Sanat Binası kapılarını sanat severlere açıyor!
Yılmaz Erdoğan işe alacağı kişilerin pin koduna bakıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Yılmaz Erdoğan işe alacağı kişilerin pin koduna bakıyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Neziiha çavuş 3 yıl önce

Zuhal hanım iyi tatiller dilerim Allah mutluluğunuzu daim etsin nazarlardan korusun

Fulya 3 yıl önce

Basarilarinin devamini dilerim zuhal topal iyi bir insansin

Toplam 4 beğeni

Ayset 4 yıl önce

Zuhal Topal Fox tvde program yapıyor..

Toplam 6 beğeni

Astena 4 yıl önce

Ayy ne kadar onemli bizde merak ediyoduk bu kadini pehh

Toplam 9 beğeni