Pınar Altuğ'dan net yanıt: "Yoo istemem!"

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Pınar Altuğ, yine bir takipçisine verdiğine yanıt ile gündemdeki yerini aldı.

Eşi, kariyeri ile alakalı eleştirileri yanıtsız bırakmayan oyuncu Pınar Altuğ, geçenlerde paylaştığı fotoğrafının yorumlarında benleriyle alakalı bir soruyla karşı karşıya kaldı.

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

"Göğüs bölgesindeki ben ve lekelerden arınmak istemez misiniz?" yorumunu yazan takipçisine Altuğ, "Yoo istemem" cevabını verdi.

DİZİ TEKLİFİ NEDEN GELMİYOR?

Aktif sosyal medya kullanıcısı oyuncu Pınar Altuğ, her geçen gün övgüye ve bir o kadar sert eleştirilere maruz kalırken, bir takipçisinin ilginç sorusuyla yüzleşti. "Size neden hiç dizi teklifi gelmiyor" sorusunu yanıtsız bırakmadı.

Pınar Altuğ haberleri

Pınar Altuğ haberleri

Altuğ,“Gelmediğine nasıl bu kadar emin olabildiniz? Gelen her teklif kabul edilir diye bir şey yoktur” şeklinde yanıt verdi.

HAZAL KAYA'YA DESTEK VERDİ!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz gün eşi Ali Atay ve oğlu Fikret Ali'yle görüntülenmişti. Magazincilerin kilo ile alakalı sorularına Kaya, "Hamilelik kilolarınızı dert ediyor musunuz?" sorusuna "Hiç öyle bir derdim yok. Çocuğum sağlıklı olsun yeter" şeklinde yanıt vermişti.

Hazal Kaya haberleri

Hazal Kaya haberleri

Altuğ, magazincilerin kilo üzerine olan yaklaşımlarına destek veren bir yazı paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIM;

Pınar Altuğ haberleri

Pınar Altuğ haberleri

PINAR ALTUĞ HAZAL KAYA'YA DESTEK VERDİ!

Ünlü isim Pınar Altuğ,ailesiyle birlikte kış tatiline başladı. Kış Tatili için Erzurum Palandöken'i tercih eden Altuğ, ailesiyle birlikte bol bol kayak zevki yaptı.

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

BANA KARŞI BEN POZUYLA GÜNDEME GELDİ!

Pınar Altuğ, sosyal medyada nostaljik paylaşımlar yaptı. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında "Bana karşı ben" notuyla 1994 yılında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

TAKİPÇİ SAYISINA TEŞEKKÜR ETMİŞTİ!

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un sosyal medya Instagram hesabının takip edenlerin sayısı 1 milyona ulaşınca yaşadığı mutluluğu bir fotoğrafla gösterdi. Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, mutluluğunu  takipçilerine paylaştığı karenin altına not düştü.

"1 Milyon Teşekkürler"

Pınar Altuğ haberleri

Pınar Altuğ haberleri

Derya Uluğ'dan evlilik haberi geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Derya Uluğ'dan evlilik haberi geldi!
Katy Perry çekimler sırasında bayıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Katy Perry çekimler sırasında bayıldı!

BİR YORUM YAPIN 5

Bayram Ali 4 yıl önce

Yeteneksizliğinden olmasın !

Toplam 5 beğeni

Turan 4 yıl önce

Nasıl olsa alman malı reklamlarıyla hem geçiniyor hem de bizi sömürtüyor..

Toplam 11 beğeni

Nazmix 4 yıl önce

Çocuklar duymasın dizisi ,Türk aile kültürünün altına yerleştirilmiş bir dinamit di.bal içre verilen bir ağu idi.başrol oyuncusuna bu kadındı..herhalde türke yaptığı kötülük için lanet aldı..

Toplam 15 beğeni

Abdülhak 4 yıl önce

P. Altuğ hanım gençlik dönemlerinde masum bir ifadeye sahipti. Bir dizi ameliyat sonucu kendine yazık ederek kendi ipini çekti. İnsan haline razı olmalı her yaşın ayrı bir güzelliği var. Bunun farkında olmak herkese nasip olmuyor.

Toplam 5 beğeni

Turan 4 yıl önce

Bu kadına hiç ısınamadım

Toplam 23 beğeni