Buse Terim'den eşine duygusal mesaj!

Fatih Terim'in kızı Buse Terim eşi Volkan Bahçekapılı'nın doğum gününü sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla kutladı.

Galatasaray'ın teknik direktörü olan Fatih Terim'in kızı Buse Terim 2014 yılında Volkan Bahçekapılı ile evlenmişti. Terim eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlayarak kutladı. İşte Buse Terim'in eşine mesajı:

"BİZ BÜYÜDÜK ÇOCUKLARIMIZI BÜYÜTÜYORUZ"

16 Mayıs 2014'te evlenen Volkan Bahçekapılı ile Buse Terim Bahçekapılı çiftinin, Nil ve Naz adında iki kızı var. Buse Terim Bahçekapılı, eşinin 35'inci yaş gününü sosyal medyadan romantik bir mesajla kutladı. Buse Terim, eşi ile çekildiği fotoğrafları şu sözlerle paylaştı: ''Onu tanıdığımda ben henüz 17 yaşındaydım... O da 23... Bugün 35 oluyor ve bizim hayatımızın yarısı birlikte büyüyerek geçti... Biz büyüdük ve şimdi çocuklarımızı büyütüyoruz. Allah nasip ederse eğer beraber yaşlanacağız. Daha 40'ları, 50'leri birlikte kutlayacağız.

buse terim ınstagram

buse terim ınstagram

"BİRÇOK ZORLUK PEŞİMİ BIRAKMADI"

Yaşlanınca ve çocuklarımız evlenince beraber küçük bir evde belki Bodrum'da yaşlanma hayalimiz var daha seninle. Senin gibi kalbi güzel bir adam hayatımda olduğu için çok şanslıyım. İyi ki doğdun sevgilim, iyi ki doğdun ki ben de seni buldum. Bu yaşında birçok zorluk peşini bırakmadı. Ama bundan sonraki yaşların bu yaşından daha güzel olsun senin için. Her gün daha mutlu ve huzurlu olman için elimden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğim.. Seni çok seviyorum''

volkan bahçekapılı

volkan bahçekapılı

Gizem Hatipoğlu: Kızım %80 babasına benzetilmiş, teşekkürler

İLİŞKİLİ HABER

Gizem Hatipoğlu: Kızım %80 babasına benzetilmiş, teşekkürler
Beyaz yaptı yine yapacağını!

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz yaptı yine yapacağını!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0