Ahmet Kural'dan Sıla'ya kanlı gömlek atağı!

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na yönelik karşı adımlar atmaya devam ediyor. Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddiasıyla yargılanan Ahmet Kural, olay günü şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun üzerinde olduğu iddia edilen kanlı gömlek üzerinde inceleme yapılmadan müştekiye teslim edildiğini belirterek inceleme talep etti.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile şarkıcı, müzisyen Sıla Gençoğlu arasında süren darp davası halen sürüyor. Ahmet Kural, avukatları aracılığıyla hakkında çıkan darp iddialarını birbir çürütme yoluna gidiyor. Kural, avukatları Ahmet Kurutluoğlu ve Sibel Aydın aracılığıyla yeni bir adıma daha imza attı. Avukatlar, davanın görüldüğü İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'ne giderek, Sıla Gençoğlu'nun olay günü giydiği kanlı gömleğin incelenmeden geri verildiğine dair bir dilekçe sundu ve gömleğin incelenmesini talep etti.

Sıla

Sıla

Sunulan dilekçede, 'Her ne kadar dilekçemizin ekinde müştekinin darp gördüğü sırada, üzerinden bulunan kıyafetlerin gördüğü darbın etkisi dolayısıyla yırtıldığından, dosyada delil olarak bulunması için sunmuş isek de adli emanette bulunmasına ve incelemesine gerek bulunmadığından darp hususunda doktor raporunun ve fotoğrafların darba esas teşkil ettiğinden bu delillerin esas alınmasını talep ediyoruz' ifadelerine yer verildi.

Görüntüsü sunulan gömleğin olay günündeki gömlek olup olmadığına ilişkin net bir bilgi olmadığı belirtilen dilekçede, gömleğin olay günü giyilen o gömlek olması halinde savcılıktan iade alınma nedeninin açıklanması gerektiği belirtildi.

Perran Kutman'ın çocukluk fotoğrafı olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Perran Kutman'ın çocukluk fotoğrafı olay oldu!
Behzat Uygur ile oğlunun keyfine diyecek yok!

İLİŞKİLİ HABER

Behzat Uygur ile oğlunun keyfine diyecek yok!

BİR YORUM YAPIN 0