Ölüme terk edilmişti! İlker Ayrık, kar altında kalan engelli eşeği sahiplendi

Oyuncu Özge Özpirinçci, Okan Oflaz'dan satın aldığı Zilli'ye severek bakıyor. Ünlü oyuncunun barınakta sahiplendiği eşekten sonra minik serçe Sezen Aksu da her gün burayı ziyaret etmek istediğini söylemişti.

Oyuncu Özge Özpirinçci, Okan Oflaz'ın Diyarbakır'da çektiği eşeği Zilli'nin fotoğrafına denk gelmesiyle onu sahiplenmek istemişti. 1500 TL'lik masrafı olan eşek Zilli'nin eski sahibi Oflaz Postaya verdiği röportajda, eşek Zilli'nin hikayesinden bahsetti. Oflaz, Özge Özpirinçci'den sonra Sezen Aksu ve İlker Ayrık gibi diğer ünlü isimlerin de buraya geldiğini belirtti.

özge özpirinçci eşeği zilli

özge özpirinçci eşeği zilli

Oflaz, ''Zilli dört aylıkken yük taşıttıkları için vücudu kesik ve yara içindeydi. O yaralar kurtlanınca Diyarbakır Barınağı’na terk edilmişti. Sosyal medyadan Zilli’yi almak istediğimizi paylaşmıştım. Özge de gördü ve tedavisini yaptırmak istedi. Zilli için babasına “Baba bak hemşehrin zor durumda ona yuvamızı açalım mı?” diye sormuş. Babası da dayanamamış, kabul etmiş. Tedavisi bitince Özge’lerin çiftliğine gitti. Zilli artık mutlu bir eşek. Geçenlerde de sevgili İlker Ayrık, doğuda karın altında ölüme terk edilen engelli bir eşeği sahiplendi.'' açıklamasında bulundu.

ilker ayrık engelli eşeği sahiplendi

ilker ayrık engelli eşeği sahiplendi

sezen aksu

sezen aksu

BİR YORUM YAPIN 1

erkan 4 yıl önce

ne güzel insanlar var

Toplam 1 beğeni