Kerem Bursin'den itiraf! 'Bir spor salonunun kirli havlularını...'

Ünlü oyuncu Kerem Bursin, kendisine şöhreti getiren Güneşi Beklerken dizisi öncesinde verdiği iş mücadelesi hakkında ilk kez konuştu. Bursin, para kazanabilmek için birçok işte çalıştığını belirtti.

Kerem Bursin, oyunculuk mesleğine başlamadan önce verdiği hayat mücadelesinden bahsetti. Bugünkü konumuna gelene kadar çok uğraştığını belirten Bursin, 'Bir spor salonunun kirli havlularını yıkıyor, tuvaletlerini temizliyordum, daha sonra ise şoförlük ve garsonluk yaptığım dönemler oldu.' açıklamasında bulundu.

KEREM BURSİN'DEN GÜNEŞİ BEKLERKEN İTİRAFI

Yaptığı açıklamalarla sosyal medyada büyük ilgi toplayan oyuncu Kerem Bursin, kendisine şöhreti getiren dizisi Güneş Beklerken hakkında konuştu. Bursin, rolü kabul etme ve sonrasında yaşadığı süreçle ilgili daha önce duyulmamış bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu şu ifadelere yer verdi:

“İlk geldiğimde kelime haznem dardı. Bir süre kalır, Amerika’ya dönerim diye düşünüyordum. ‘Güneşi Beklerken’den teklif gelince kalmaya karar verdim. Senaryoyu okudum, ‘Liseli Kerem’ hoşuma gitti. Karakterin travmaları, asiliği, duruşu, heyecanı ilgimi çekmişti. O yaşıma kadar hep yapmak istediğim şeyleri bu karakterle yapma imkanı buldum! Dizi süreleri çok uzun olduğu için set çıkışında ben, oynadığım karakteri de evime götürmek zorunda kalıyorum. Tutku; bizim mesleğin olmazsa olmazı." 

Yakın zamanda bir internet dizisinde rol almaya başlayan oyuncu Kerem Bursin, sosyal medya üzerinden hiçbir şey yokmuş gibi paylaşımlarda bulunanlara sitem etti. Zor bir süreçten geçtiğimizi belirten Bursin, “Bazılarının ‘Ben güzel bakıyorum’ fotoğrafları var ya. Bir olay var arkadaşlar, dalga mı geçiyorsunuz? Ben utanırım. Şu dönemde ekstra utanç.” açıklamasında bulundu.

Türkiye'de Güneşi Beklerken dizisiyle üne kavuşan, sonrasında internet dizilerinde rol almaya başlayan Bursin, aynı zamanda markaların yüzü de oluyor. Son dönemde Nescafe markasının reklam filmlerinde rol alan Bursin, geçtiğimiz dönemlerde de Mavi ve H&M'in marka yüzü olmuştu.

Ünlü oyuncu duygularını; 'H&M'le bir araya gelmek benim için hayalden öte bir şeydi. Markayı zaten hepimiz biliyoruz, ama H&M'in marka olarak gerçekleştirdikleri, öncü yaklaşımlarını öğrendikten sonra markadan daha da etkilendim. Bir moda markası ama en önemlisi sorumluluk alan bir marka ki bence şu an yaşadığımız dünyada bu çok önemli. Bütün bunlarla beraber beni en çok etkileyen şey, ise; markanın tüm çalışanlarının yüzde 74'ünün kadın olması! Ve bence bu nedenle H&M'in dünya çapında marka olması tesadüf değil.' sözleriyle belirtmişti.

Kerem Bursin

Kerem Bursin

Tülin Şahin'den dijital defile!

İLİŞKİLİ HABER

Tülin Şahin'den dijital defile!
Ayasofya Camii'de protez bacaklarıyla namaz kılan genç!

İLİŞKİLİ HABER

Ayasofya Camii'de protez bacaklarıyla namaz kılan genç!

BİR YORUM YAPIN 1

fatoş 4 yıl önce

Bir yanlışlık yaptınız herhalde Kerem Bürsin Güneş'in Kızları dizisinde değil Güneş'i Beklerken dizisinde oynamıştır. Yazınızın güzelliği bozulmasın diye ekledim. İyi günler. :')

Toplam 2 beğeni