Sosyal medyada açıkladı! Tayfun Erdoğan Korona'ya yakalandı

Küçük Emrah adıyla tanınan şarkıcı Emrah Erdoğan'ın oğlu Tayfun Erdoğan, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla Koronavirüs'e yakalandığını duyurdu. Erdoğan, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Babası Emrah Erdoğan ile barışmak istediğini her seferinde dile getiren ancak herhangi bir olumlu yönde karşılık alamayan Tayfun Erdoğan'dan, üzen bir haber geldi. Erdoğan, Koronavirüs'e yakalandığını açıkladı. Evinden hiç çıkmadan bu hastalığın kendisine bulaştığını belirten Erdoğan, herkesin evde kalmasını rica etti.

Son olarak Survivor yarışmasında yarışan Tayfun Erdoğan, babasının kendisini aramaması ve onur ödülünü sadece küçük çocuklarına ithaf etmesine yönelik ilk kez konuştu. Erdoğan, '80 milyonun benim arkamda olması, çok şeyi unutturuyor bu saatten sonra. Çocuk değiliz büyüyoruz hepimizin bir yarası var önemli olan bu yarayı deşmemek ta ki o yararla karşı karşıya gelene kadar. Ben de o yarayla karşı karşıya gelene kadar bazı şeyleri sineye çekeceğim.' dedi.

Erdoğan, 'Ben Survivor’dayken iletişim oyunlarında babam bağlanır gibi bir umudum yoktu. Yeri geldi konuşmak zorunda kaldım. İçimi dökmem gerekiyordu, Survivor psikolojisi size her şeyi yaptırabiliyor ama o konulara pek de takılı kalmadım.' açıklamasında bulundu.

ACUN ILICALI'YA ÖZEL TEŞEKKÜR

Survivor yarışmasıyla yeniden gündeme gelmeye başlayan şarkıcı Küçük Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan, ayrıldığı Survivor yarışması ve kendisine babası Küçük  Emrah ile barıştırma sözü veren sunucu Acun Ilıcalı'ya teşekkür ettiği bir veda paylaşımında bulundu. İşte Tayfun Erdoğan'ın o paylaşımı:

"Öncelikle hepinize merhaba, buraya ne yazsam bilemedim ! Ne desem neler desem bilemedim; şu an belki de hayatım boyunca almadığım kadar güzel mesajlar alıyorum. Ne diyebilirim ki! Hayatım boyunca hep kendi doğrularımla ilerledim ben, onları hep doğru bildim ve sanırım iyi de ettim. Hayatımda yaşamadığım birkaç tecrübe kalmıştı ama bunlardan biri o kadar zordu ki; ama bir o kadar güzel bir zorluktu kendisi… Kendisine Survivor diyoruz…"

"Yıllardır hayalini kurduğum bu yarışmanın içinde olmak çok apayrı bir duygu ve bunun için Acun Ilıcalı abiye çok teşekkür ediyorum. Beni yarışmaya almakla kalmadı, hayatta her zaman değer verdiğim bir çok şeye daha fazla değer katmama vesile olduğu için ve bizlere bana bir ağabey şefkatiyle yaklaştığı için ona tekrar teşekkür etmek istiyorum. Belki klişe olacak bu sözüm ama ‘ben sizlerin Gönüller’in birincisi olmuşum haberim yokmuş meğer’ hayatta kader diye bir şey vardır buna inanıyorum. Bu yarışmaya gelmek nasıl benim kaderimse bu şekilde ayrılmakta kaderim , şuna açıklık getirmem gerekirse dünyanın gerçekten en zor yarışması ve mental olarak bir yerden sonra çok yoruldum ben orada, sizlerin bana sarf ettiği o güzel sözlerden sonra iyi ki bu şekilde ayrılmışım diyorum başım dik bir şekilde ayrıldım oradan.

"Beni orada taşıyan karakterimdir, karakterimle geldim, karakterimle veda ediyorum. Bir gün yine Survivor izlerken dersiniz ‘burada bir Tayfun vardı, Survivor’dan sessiz sakin bir şekilde geldi geçti bu çocuk’ diye yapım ve karakterim bu! Asla yapmacık olmadım ben Survivor’da sıfırdan yeniden bir karakter oluşturup burada daha fazla kalmam lazım, kalmalıyım düşüncesiyle matematiğiyle gelmedim, ben kendi duruşumu karakterimi Survivor’a zaten evden çıkarken yanımda getirdim, iyi ki böyle geldim. Böyle gittim!"

"Ailenizde evladınıza herkese örnek bir abi insan olabilmişim ne mutlu bana. Kısa süre de taraflı tarafsız herkes beni sevmiş dedim ya ‘Gönüller’in şampiyonu olmak kalpler de taht kurmak ne biliyim kolay değil galiba bu’ Tabi bir kupayla süslemek isterdim ama bunun bir kupası yok maalesef… Benim size verebileceğim kupa saf ve temiz kalbimiz en büyük kupamız ödülümüz bu olsun ,bu saatten sonra da herkese başarılar diliyorum."

ACUN ILICALI'DAN KÜÇÜK EMRAH İLE BARIŞTIRMA SÖZÜ

Survivor'da yarışan, Küçük Emrah lakaplı oyuncu ve şarkıcı Emrah Erdoğan'ın oğlu Tayfun Erdoğan, Survivor'dan ayrıldı. Erdoğan veda konuşmasında, ‘Survivor bana o kadar çok şey kattı ki, burada söyleyemeyeceğim bazı şeyleri gidince yapacağım. Çok düşündüm, düşünmek için fırsatım oldu. Özlem ne demekmiş bu bir kez daha anladım. Bana destek veren herkese çok teşekkür ederim.' açıklamasını yaptı.

Bu sırada Acun Ilıcalı, 'Seni burada tanıdım, çok sevdim. Efendi, çok iyi niyetli, temiz kalpli bir kardeşimizsin. Ben babamı genç yaşta kaybettim. O'nun yokluğunu çok hissettim hayatım boyunca annemle beraber. Senin de bu konudaki özlemini biliyorum. Belki de vesile oluruz. Şu anda benim gördüğüm, arkadaşımız sevilmeyi fazlasıyla hak ediyor.' dedi ve, 'İnşallah bizim de bir etkimiz olur ve hasret olduğun baba-oğul ilişkisine kavuşabilirsin. Bu konuda kalbim seninle olacak.' sözleriyle Emrah ve Tayfun'un barışması için destek olacağını açıkladı.

BABASI EMRAH İLE KÜS

Yeşilçam filmlerinde Küçük Emrah adıyla tanınan şarkıcı ve oyuncu Emrah Erdoğan, oğlu Tayfun Erdoğan ile olan küslüğünü sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda askere giden Tayfun Erdoğan, asker uğurlamasından bir kareyi paylaşmış ve fotoğrafın altına, 'Dimdik gidiyorum, boynum bükük olarak değil asla merak etme annem.... Bugünümde de yanımda oldun her günümde olduğun gibi yine kimseye gerek olmadığını gösterdin koca yürekli annem... Herkes Allah'a emanet olsun, yarın birliğimize teslim oluyoruz.' ifadelerine yer vermişti.

Emrah Erdoğan'a görüldüğü bir mağazada, oğlu Tayfun Erdoğan'ın askere gitmesi soruldu. Oğlunun ismini duyduğu anda suratı asılan ve keyfi kaçan Emrah, 'İyi akşamlar' diyerek bulunduğu mağazadan hızlıca çıktı. 

Emrah Erdoğan

Emrah Erdoğan

Oyuncu Bekir Aksoy, eşi ve 8 aylık bebeği korona oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Bekir Aksoy, eşi ve 8 aylık bebeği korona oldu!
Oktay Kaynarca ve Yavuz Bingöl'den 'Sen Bir Aysın' buluşması!

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca ve Yavuz Bingöl'den 'Sen Bir Aysın' buluşması!
Nilüfer koronavirüs nedeniyle Bodrum'a kaçtı!

İLİŞKİLİ HABER

Nilüfer koronavirüs nedeniyle Bodrum'a kaçtı!
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak’a Covid-19 cezası!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak’a Covid-19 cezası!

BİR YORUM YAPIN 69

Paşa 3 yıl önce

Emrah buz dolabı senin yanında sıcak kalıyor bu dünya fani bazı şeyler kaybedilmemeli...

Toplam 2 beğeni

Dermanbey 3 yıl önce

Bu Emrahta cocugun Annesiyle beraber olurken her sey guzeldi,cocugu olmus Adam oglunu Kabul etmekten aciz,, yazik ya..

Toplam 1 beğeni

Kazım 3 yıl önce

Alacakayada ayakkabı boyadığın günü anneyin Etibank tesislerinde çalıştığı günleri unutma ne olursa olsun bu çocuk senin yap bir babalık demeyeceğim zaten babasın

Toplam 1 beğeni

Fatih 3 yıl önce

Yazıklar olsun emrah çocuğunu bırakıp gittin utanmıyorsun sen adammısin be insan değilsin

Toplam 7 beğeni

mesutto 3 yıl önce

cok ta bır sey kaybetmemıssın tayfun ardesım baban adam olsaydı senı sahıplenırdı

Toplam 16 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun