Hakan Hatipoğlu'nu isyan ettiren olay: Onları Allah'a havale ediyorum!

Ünlü sunucu Hakan Hatipoğlu, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına canlı yayınla bağlandı. Hakan Hatipoğlu, kızı Lila Hatipoğlu için sosyal medya üzerinde yazılanlara isyan etti. Hakan Hatipoğlu, özellikle kızının gözündeki şaşılık sebebiyle gelen olumsuz içerikli yorumlara karşı çok üzgün olduklarını belirtti. Hakan Hatipoğlu, bu yorumları yapanları Allah'a havale ettiklerini belirtti.

Var Mısın Yok Musun ve Survivor gibi yarışmalarla ünlenen ve sonrasında sunuculuk alanında ilerleyen Hakan ve Gizem Hatipoğlu çifti, sosyal medyadan gelen bazı kötü içerikli yorumlardan dolayı zor anlar yaşıyorlar. Çiftin 6 ay önce dünyaya gelen kızları Lila hakkında yapılan bazı acımasız yorumlar, Hakan ve Gizem Hatipoğlu çiftini bezdirmiş durumda. Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında bugün bu konu ele alındı. Yayına telefonla bağlanan Hakan Hatipoğlu, duygularını dile getirerek, bu tarz yorum yapan kişiler hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Hakan Hatipoğlu, konuşması sırasında, 'Bir kere çok üzülüyoruz. Biz kızımıza her anne-baba gibi gözümüz gibi bakıyoruz. İlk 6 ay boyunca fotoğrafını paylaşmaya kıyamadık. 6 ay geçti ‘artık yavaş yavaş paylaşalım’ dedik. Sonuçta kızımız bizim en büyük güzelliğimiz bunu insanlar da görsün belki güzel taraflarını örnek alırlar, güzel şeyler düşünürler.' ifadelerine yer verdi.

Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinin Lila isimli bir kızları bulunuyor.

Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinin Lila isimli bir kızları bulunuyor.

Konuşmasını sürdüren Hatipoğlu, 'Biz çocuğa kendimiz bakıyoruz. Herhangi bir dadı yardımı falan almıyoruz. Annelerimiz yanımızda oluyor. Biz bugüne kadar ne yapsak eleştirildi. Yarışmada tanıştık, ‘evleneceğiz’ dedik. ‘Evlenemezler’ dediler. Evlendik, ‘ne zaman ayrılacaklar’ dediler… Yıllar geçti ‘çocukları olmuyor’ dediler. Dediler de dediler… Şimdi çocuğumuz oldu buna bile laf edenler oluyor. Ayıptır, günahtır… Biz çok üzülüyoruz. Toplum olarak ne ara bu kadar arsız, hadsiz, kötü niyetli olduk merak ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu konuşmasının sonunda, 'Sosyal medya ile sosyalleşelim derken aslında arkadaşlarımızı, sevdiklerimizi daha da önemlisi ahlakımızı ve kültürümüzü kaybeder olduk. O kişilere dava açmayı düşünmüyorum. Belki karşı taraf beni yaralamak için bu lafları ediyor ama şunu kimse unutmasın Allah katında herkes bunların hesabını verecek. Bir bebeğe, melek gibi olan, savunmasız bir varlığa kimse bunları söyleyemez. Evet, bunun kanuni bir tarafı olabilir ama daha da önemlisi Allah katında bunun hesabını vereceğini düşünmeli. Ben o kişileri dava etmeyeceğim, sadece Allah’a havale ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Hatipoğlu, çocukları engelli doğmuş olsaydı dahi başlarının üstünde yeri olduğunu söyledi.

Cengiz Kurtoğlu dede oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Cengiz Kurtoğlu dede oldu!
Arka Sokaklar'da şaşırtan olay! Başrol oyuncusu ekipten ayrılıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar'da şaşırtan olay! Başrol oyuncusu ekipten ayrılıyor mu?

BİR YORUM YAPIN 0