Türkan Şoray'dan Ediz Hun ile tbt paylaşımı!

Türk sinemasının büyük oyuncularından Türkan Şoray, Instagram hesabından Ediz Hun ile bir tbt paylaşımında bulundu.

Usta sanatçı Türkan Şoray, Instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Şoray, meslektaşı Ediz Hun ile televizyonda yayınlanan bir filmini sosyal medyadan paylaştı. Şoray, ekrandan çektiği fotoğrafı, 'Sevgili Ediz Hun’la çevirdiğimiz “Sonbahar Rüzgârları“ adlı filmimiz oynuyor TRT 1'de. Ben de seyrediyorum...' notuyla paylaştı.

HÜLYA KOÇYİĞİT'İN PROGRAMINA KATILDI

Türk sinemasının Sultan'ı olarak kabul edilen oyuncu Türkan Şoray, kendisi gibi sinemanın büyük isimlerinden biri olarak kabul edilen yakın dostu Hülya Koçyiğit'in sunumuyla ekrana gelen Film Gibi Hayatlar programına konuk oldu. Şoray, program sırasında hastalığı, anneliği ve kariyeri hakkında itiraflarda bulundu. 

Bir kızı oaln Şoray, kızı Yağmur Ünal'ı kucağına ilk alış anında yaşadığı hislerini; 'Yağmur'u kucağıma ilk aldığım an istemsiz bir şekilde oda içerisinde kamera aradım.' cümleleriyle aktardı.

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray

Yağmur Ünal ve Türkan Şoray

Bir dönem sıkça haberi yapılan Cushing sendromunu yendiğini açıklayan Şoray, hastalığın ardından koşmaya bile başladığını söyledi. Cushing sendromu; vücutta yüksek miktarda kortizol hormonu üretimi sebebiyle ortaya çıkan bir durumdur.

ÇOK AĞLADIK

Türkan Şoray filmleri

Türkan Şoray filmleri

Şoray, Yeşilçam döneminde çektikleri filmlere de değindi ve Koçyiğit'e takılarak; 'Sinemada çok ağlattılar bizi, belki de iyi oldu, içimizi döktük o sahnelerde.' esprisinde bulundu. 

BİR YORUM YAPIN 0