Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümlerine özel kutlama!

Ünlü türkücü Alişan ve Buse Varol bugün evliliklerinin 1. yıldönümüne özel sosyal medya hesaplarından duygusal ve romantik bir mesaj paylaştı.

Geçtiğimiz yıl 6 Mayıs'da görkemli bir törenle evlenen ünlü çift Alişan ve Buse Varol evlilik yıldönümlerini Instagram hesaplarından kutladılar. Buse Varol "Herkesin bir ruh eşi var bu hayatta, belki çok uzağinda belki yanıbaşında.. Allah'ın seni kaderime yazdığı güne şükürler olsun,️ benim canımın içi kocam, nefesim, oğlumun melek kalpli babası.. Seni çok ama çok seviyorum,️ nice huzur dolu yıllarımız olsun.. 1. evlilik yıldönümümüz kutlu olsun." mesajını yayınlarken Alişan da,  "Hayatıma hoş geldin dediğim gün, ben seninle evleneceğimi ve çok mutlu olacağımızı biliyordum :)) Çok şükür ki öyle oldu.️ Bugün evli bir çift olarak 1 yılı devirdik. Ve artık 3 kişiyiz. Seni çok seviyorum aşkım, kaderim, dünyanın en güzel annesi... 1. yılımız kutlu olsun, inşallah sağlıklı, mutlu, huzurlu nice senelerimiz olsun..." notunu düştü.

alişan ve buse varol

alişan ve buse varol

Tarkan'dan eşine romantik evlilik yıl dönümü mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan'dan eşine romantik evlilik yıl dönümü mesajı!
Sinan Akçıl'dan alkışlanacak hareket: 15 Temmuz...

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl'dan alkışlanacak hareket: 15 Temmuz...
Yurdaer Okur'u kahreden kayıp!

İLİŞKİLİ HABER

Yurdaer Okur'u kahreden kayıp!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0