İstanbullu Gelin dizine final öncesi sürpriz konuk!

Star TV ekranlarının önümüzdeki günlerde final yapmaya hazırlanan dizisi İstanbullu Gelin'e final öncesi kadroya Nurseli İdiz konuk oldu.

Her Cuma izleyici ile buluşan İstanbullu Gelin dizisinin final yapmasına son 4 bölüm kaldı. 10 Mayıs cuma akşamı yayınlanacak bölümünde izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. Sevilen oyuncu Nurseli İdiz, cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan İstanbullu Gelin'de Esma'nın kaldığı huzur evinin renkli bir sakini olarak ekrana gelecek. Esma'yı tekrar konağa getirebilmek için türlü numaralara baş vuran Boranlar ve Garip, sık sık ziyaret ettikleri huzur evinin sakinleri ile samimiyet kurarlar. Bu durum eve dönmeyi reddeden Esma'nın hem kıskanmasına hem de aldığı kararı sorgulamasına neden olur.

istanbullu gelin haberleri

istanbullu gelin haberleri

Büyük finale geri sayım yapan 'İstanbullu Gelin' güçlü oyuncu kadrosu ve merak dolu gelişmelerle cuma akşamı Star'da yayınlanacak.

Bir zamanların çocuk yıldızı Küçük İbo'nun şaşırtan değişimi

İLİŞKİLİ HABER

Bir zamanların çocuk yıldızı Küçük İbo'nun şaşırtan değişimi
Demet Akalın'a Hande Yener'den sürpriz! Fanlarıyla iftar...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'a Hande Yener'den sürpriz! Fanlarıyla iftar...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0