İngiltere güzellik kraliçesi Alisha Cowie Türkiye’nin tanıtım yüzü olacak!

19 yaşındaki genç model Alisha Cowie, ülkemizin turizmi tanıtım filmlerinin çekiminde tanıtımını yapacak.

Geçtiğimiz sene İngiltere’de yapılan güzellik yarışmasında birinci seçilen 19 yaşındaki Cowie, 14-19 Mayıs aralığında Dalaman tarafında düzenlenecek olan Türkiye turizmi tanıtım filmlerinin çekiminde tanıtım yüzü olacak.

Tanıtım çekimlerinden önce YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, İngiltere Güzellik Kraliçesi Alisha Cowie ve Eco Travel Direktörü Ali Keskin Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın’ı ziyaret etti.

KRALİÇE FETHİYE’DE YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPACAK

Ali Keskin, “İngiliz güzele Fethiye’de yamaç paraşütü yaptıracağız. Ayrıca Göcek’te tekne turu yapıp Dalyan Kanalı, Kaya Mezarları, İztuzu Plajı'nı gezdireceğiz. Kraliçeye balık tutturup, bölgenin sembollerinden olan mavi yengeç yedireceğiz. Ayrıca Kayaköy Açık Hava Müzesi’nde de tanıtım çekimleri yapılacak. Dalyan’da Kaplumbağa Hastanesi’ni ziyaret edeceğiz. Marmaris, Selimiye, Akyaka bölgelerinde özel çekimler yapılacak. Çekimler sonunda bölgeyle ilgili kısa tanıtım videoları hazırlanıp, bu videolar sosyal medya kanallarında milyonlarca kişiye ulaştırılacak” açıklamasında bulundu.

 “TÜRKİYE’NİN TANITIMINI YAPMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”

Cowie, “Yıllar önce çocukken Türkiye’ye gitmiştim ve çok etkilenmiştim. Tekrar Türkiye’ye gideceğim ve tanıtım filmlerinde yer alacağım için çok mutluyum. Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla Dalaman çok güzel bir bölge ve burada bulunacağım için çok heyecanlıyım” ifadesinde bulundu.

Deniz Akkaya, Anneler Günü'nde annesini son yolculuğuna uğurladı

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Akkaya, Anneler Günü'nde annesini son yolculuğuna uğurladı

BİR YORUM YAPIN 0