Diriliş Ertuğrul dizisinin ismi değişiyor!

TRT1 ekranlarının yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un final öncesi isim değişikliğine gidilecek.

Yayınlandığı günden itibaren reyting listelerinin başından düşmeyen Diriliş Ertuğrul dizisinde final öncesi Beybolat Bey karakterini canlandıran Ali Ersan Duru diziye veda etti. Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'a diziden ayrılacağı iddiaları sorulunca da söylentileri yalanlayarak, dizinin devam edeceğini ve kendisinin de kadroda olacağını söylemişti. 

Diriliş Ertuğrul

Diriliş Ertuğrul

Diriliş Ertuğrul dizisi için artık son karar verildi. Aynı dizide birlikte rol almak istemeyen Burak Özcivit ve Engin Altan Düzyatan için formül bulundu.Yeni sezonda dizinin adı değişecek.

Halime Sultan'ın ölümünde olduğu gibi dizide işlenen tarih de değişecek. Ertuğrul Gazi bu sezon sonunda final de ölecek. Böylece Engin Altan Düzyatan diziye veda edecek. Gelecek sezon ise Diriliş ya da Kuruluş Osman adıyla devam edecek. Osman Gazi'yi ise Burak Özçivit canlandıracak. 

Ünlü fenomen Reynmen'in ergenlik fotoğrafı sosyal medyada olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü fenomen Reynmen'in ergenlik fotoğrafı sosyal medyada olay oldu
Esra Erol hamile mi? Eşi Ali Özbir paylaştı...

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol hamile mi? Eşi Ali Özbir paylaştı...
Yıldız Tilbe'nin paylaşımı olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe'nin paylaşımı olay oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

nazife 4 yıl önce

Neden birbirlerini çekemez bu oyuncular beraber oynasalar nolur yani 90 yaşına kadar yaşayan birini umuurım genç öldürmezler

Ertugrull 4 yıl önce

Diziyi Engin Altan için izliyordum..Engin çıkarsa dirilişi artık izlemeyi bırakacağım.Burak Özçivit soytarisini oynatacaginiza enginle devam etseydiniz ya

Toplam 1 beğeni

Erhan 4 yıl önce

Bir battal gazi klasiği yapin gitsin kurulus osman olsun dizi basrol yine duzyatan olsun yoksa bir sezonda finale gidersiniz

Toplam 1 beğeni

Erhan 4 yıl önce

Bu kadar tutan bir dizi uzerinde değişiklik yapmak yada yapmanız ne gereyi var