Neslihan Atagül: Kadir'i 3-5 kelimeye sığdıramıyorum

Oyuncu Neslihan Atagül, Girne Amerikan Üniversitesi'nin 2019 Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen bir etkinliğinde konuştu.

GAÜ Milenyum Senato Merkezi’nde sevenleriyle bir araya geldi. Konuşma yapan Atagül annesinin her konuda büyük destekcisi olduğunu belirterek, "Oyuncu olmak istediğimi söyleyince annem bana inandı ve güvendi. Bir süre bekledikten sonra dizi ve filmlerle buraya kadar geldim” şeklinde konuştu.

Eşi Kadir Doğulu hakkında açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, "Kadir her zaman çok atiktir. O, bu konularda çok çabuk hazır cevaptır. Ama o benim hissettiğimden de öte farklı bir yerde. Biraz klişe olabilir ama onu 3-5 kelimeye sığdıramıyorum” dedi.

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

"KIBRIS'I ÇOK SICAK BULDUM"

Doğulu, konuşmasının devamında, “İyi ki davet ettiniz, iyi ki sizlerle tanıştım. Kıbrıs’ı çok fazla sıcak buldum. Öğrencilerin ilgisi beni daha yakından tanımaya yönelikti ve bu benim için çok güzel bir şey. Mezun olan öğrencilere ve hala okuyan öğrencilere söylemek istediğim tek şey; eğer bir şeye inanıyorsanız peşinden gidin. Bu eğitim, aşk veya hayal olabilir. Bunların hepsini bir arada yapabilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve kendi duygunuzun peşinden gitmeniz yeterli. Çünkü bizim size ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Alişan oğlu Burak'ın ayağını öperken...

İLİŞKİLİ HABER

Alişan oğlu Burak'ın ayağını öperken...
Hakan Hatipoğlu'ndan aile boyu paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Hatipoğlu'ndan aile boyu paylaşım!
Gamze Özçelik'ten kalpleri ısıtan Ramazan paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik'ten kalpleri ısıtan Ramazan paylaşımı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0