Ferhunde Hanımlar'ın Nevzat'ı İpek Çeken'den nostaljik paylaşım!

Ferhunde Hanımlar ve Bizim Evin Halleri dizilerindeki rolleriyle hafızalara kazınan Ankaralı oyuncu İpek Çeken, bugünden itibaren TRT'de yayınlanmaya başlayan Ferhunde Hanımlar dizisindeki rol arkadaşı Tamer Karadağlı ile çekilmiş fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı.

TRT 'Ev Hayat Dolu' projesiyle, eski dizileri tekrar yayınlamaya başladı. Bu kapsamda ekrana gelen ilk dizi, Türkiye'nin ilk günlük dizisi olan Ferhunde Hanımlar oldu. Dizide evin küçük kızı Nevzat'ı oynayan tiyatro sanatçısı İpek Çeken, rol arkadaşı Tamer Karadağlı ile çekildikleri fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR;

YILLAR SONRA GELEN FERHUNDE HANIMLAR İTİRAFI

1993 - 1999 yılları arasında yayınlanan, Türkiye'nin ilk günlük dizisi Ferhunde Hanımlar'ın Nevzat'ı olarak tanınan oyuncu İpek Çeken, 2. Sayfa adlı magazin programına konuk oldu. Çeken, yayın sırasında kazandığı paralarla ekipçe ne yaptıklarını ve bu paraları ne amaçla kullandığını açıkladı. 'Biz Ferhunde Hanımlar ekibi olarak paralarımızı biriktirdik. Çok astronomik paralar da almıyorduk ama kazandığımız paralarla ufak ufak yatırımlar yaptık.' diyen Çeken, 6 yıl süren dizi sayesinde bir ev kazandığını belirterek, 'Önce araba aldık, dizi devam edince arsa, ev… Bu şekilde ilerledi. Ferhunde Hanımlar bana ev kazandırdı.' itirafıyla konuşmasını sürdürdü.

Tamer Karadağlı ve İpek Çeken

Tamer Karadağlı ve İpek Çeken

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak koronavirüse yakalandı!

BİR YORUM YAPIN 0