Yemin dizisi 61. bölüm özeti yayında! Yemin 61. bölümde yaşanacaklar

Kanal 7'nin büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizisi Yemin, yeni bölümleriyle hafta içi akşamlarınıza heyecan katmaya devam ediyor. Farklı hikayesi ve oyunculuklarıyla dikkat çeken Yemin'in bu akşam yayınlanacak olan 61. bölümünün özeti yayımda. İşte Yemin'in 61. bölümünde seyirciyi bekleyen sürprizler.

Başrollerinde ekranın yeni yıldızları Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın yer aldığı, reytingleriyle ekrana damgasını vuran Yemin dizisi, 61. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kanal 7 günlük dizileri içerisinde farkını kısa sürede ortaya koymaya başaran Yemin'in büyük bir merakla beklenen 61. bölümde yaşanacakları sizler için derledik.

YEMİN 61. BÖLÜM ÖZETİ

Emir'in korkuları onu farklı noktalara ilerletmeye başlar. Reyhan’ı kaybetmekten korkmaya başlayan Emir, Reyhan'a açılmaya karar verir. Ancak bu hiç de kolay değildir. Reyhan, yaşadığı haksızlıklardan sonra Emir'e karşı soğuyabilecek ve Emir gibi geçmişe karşı bir sünger çekebilecek midir?

Leyla'nın Kemal'e olan öfkesi ise devam etmektedir. Babasının başına gelenlerden dolayı Kemal'i suçlamaya devam eden Leyla, Talaz’ın ortaya attığı iddialardan sonra Kemal'e karşı daha çok soğur. 

Yemin dizisi 61. bölüm özeti

Yemin dizisi 61. bölüm özeti

BİR YORUM YAPIN 1

Neslihan 4 yıl önce

Kemal ve Leyla'nın arası daha fazla açılmasın onları mutlu görmek istiyoruz