Yemin 62. bölüm özeti yayında! Yemin 62. bölümde yaşanacaklar

Kanal 7'nin ilgiyle takip edilen günlük dizisi Yemin'in 62. bölüm özeti yayımlandı. Yayınlandığı her akşama damgasını vuran dizi, Salı akşamı yayınlanacak olan 62. bölümüyle de seyirciyi ekrana kilitleyecek. İşte Yemin'in 62. bölümünde yaşanacaklar!

Başrolünde Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın yer aldığı, ekranın en çok izlenen günlük dizisi olmayı kısa sürede başaran Yemin dizisi, yeni bölümleriyle heyecan oluşturmaya devam ediyor. Kanal 7'nin seyirciyi ekrana bağlayan dizisi Yemin'in 62. bölümü, yine heyecan dolu geçecek. Peki 62. bölümde neler yaşanacak?

YEMİN 62. BÖLÜM ÖZETİ

Reyhan, Emir'in ona karşı attığı sevgi adımlarını geri çevirir. Geçmişte yaşananların etkisini halen içerisinde tutan Reyhan için Emir'i tam manasıyla affetmek kolay olmayacaktır. Emir'i ise artık zorlu bir sınav beklemektedir. Cemre için de bu durum bir fırsattır. Ancak Cavidan'ın Reyhan'a karşı atacağı beklenmedik adım, Cemre'yi zora sokacak cinstendir. 

Öte yandan Kemal'in, Talaz sorununu bertaraf etmek için atacağı adım, Leyla ile olan ilişkisinde oldukça etkili olacaktır.

Yemin 62. bölüm özet

Yemin 62. bölüm özet

BİR YORUM YAPIN 0