Yemin dizisi 66. bölüm özeti! Yemin dizisi 66. bölümde yaşanacaklar!

Kanal 7'nin büyük bir ilgiyle takip edilen günlük dizisi Yemin'in 66. bölüm özeti yayımlandı. Özge Yağız ile Gökberk Demirci'nin başrolünde oynadığı Yemin dizisinin 66. bölümünde yaşanacakları sizler için derledik.

Ekranın en çok izlenen günlük dizilerinden biri olan Yemin'in 66. bölüm özeti yayımlandı. Seyircinin büyük bir ilgisini toplayan Yemin'in 66. bölümünde yaşanacaklar, yine herkesi ekran başına kilitleyecek. İşte Yemin dizisinin 66. bölüm özeti!

YEMİN 66. BÖLÜM ÖZETİ

Emir, yaşadıklarının ardından tüm duygularını Reyhan'a itiraf etmiştir. Artık sıra Reyhan’dadır. Peki kapıyı kilitleyen Reyhan’ın amacı; Emir’in gitmesini engellemek midir? Aralarındaki çözülememiş olan engel, Emir'i durdurmak konusunda ne kadar etkili olacaktır? Çifti ayırmak konusunda elinden geleni yapan Cemre, hayallerinin peşinden gitmeye devam ederken, bu süreçte Reyhan'ın canını da acıtmayı ihmal etmez.

Diğer taraftan Leyla, kendisinden saklanmış olan o korkunç gerçekle yüzleşir. Büyük bir şok içerisinde olan Leyla, Kemal'in haklılığı karşısında ne yapacaktır?

Yemin 66. bölüm özeti

Yemin 66. bölüm özeti

 

Erkan Petekkaya'nın ayakta alkışlatan adımı yıllar sonra ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Erkan Petekkaya'nın ayakta alkışlatan adımı yıllar sonra ortaya çıktı!

BİR YORUM YAPIN 0