Tuğba Ekinci'den Erdoğan paylaşımı!

Sosyal medya hesabından Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşan Tuğba Ekinci, övgüler yağdırdı. Ekinci'nin paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak övgü yağdırdı.

YSK'nın İstanbul kararı sonrası CHP'nin şaibeli adayı Ekrem İmamoğlu'na sahip çıkan gezi zekalı ünlüleri eleştiren Tuğba Ekinci, Erdoğan'a olan yakınlığını her fırsatta dile getiriyor. Şarkıcı son olarak Erdoğan'ın çay içerken çekilen fotoğrafını "Karizmatik çıkmış sayın Cumhurbaşkanımız" notuyla paylaştı.

Tuğba Ekinci'nin paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'le restoran mı açıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül'le restoran mı açıyor?
Eşref Kolçak’ın cenazesinde tepki çeken hareket

İLİŞKİLİ HABER

Eşref Kolçak’ın cenazesinde tepki çeken hareket
Hakan Hatipoğlu paylaştı: İlk defa baba dedi

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Hatipoğlu paylaştı: İlk defa baba dedi
Amine Gülşe'den nişanlısı Mesut Özil'e veda!

İLİŞKİLİ HABER

Amine Gülşe'den nişanlısı Mesut Özil'e veda!

BİR YORUM YAPIN 8

ömer 4 yıl önce

Herkes fikri beyan ediyor . karşı taraf kendine yakın söylemi olanı her türlü bağrına basıyor. tuğba hanımda sayın cumhurbaskanına sevgisini göstermiş. bende kendisini hiç sevmesemde bu jest hoş olmuş.ramazan gün kalp kırmayın

Toplam 1 beğeni

İlyas 4 yıl önce

Hanımefendiye laf yetiştirenler sanki kendileri dört dörtlük günahsız da. İnsanları yargılamak size mi düştü ,kalbini yarıp baktın mı. Siz kimsiniz ,insanların tövbe etme hakkı yok mu. Gamze özçeliğin şimdiki haline bakın da utanın.

Toplam 1 beğeni

vatandaş 4 yıl önce

Üso kardeş gerçek sanatçı derken? Gerçek sanatçı kriterin nedir acaba merak ettim. Hoşunuza gitmeyen her lafı yerden yere vururken, gidenide anında göklere çıkarmakta nedir?

Toplam 4 beğeni

afsin6969 4 yıl önce

her kesim için aynı şey geçerli değilmi? örneğin tuğba ekinciyi göklere çıkaranlar olduğu kadar yerin dibine sokanlarda çok yani sen ne düşünüyorsan karşındaki kendine göre aynı şeyi düşünüyor..ama farklı yani karşı taraf

Toplam 0 Beğeni

abdullah 4 yıl önce

sanki duyguları sen de yaşıyorsun.

Toplam 0 Beğeni

üso 4 yıl önce

BU PAYLAŞImI CHP ZİHNİYETİ GÖRSE YALAKA DER KENDİ KUKLALARINA GELİNCE DE LAF BIRAKMAZLAR (İŞTE GERÇEK SANATÇI TUĞBA EKİNCİ)

Toplam 32 beğeni

Vatandaş 4 yıl önce

Arkadaş, gerçek sanatçı diyerek ülkesine, milletine ve devlet başkanına sahip çıkan, Başkanına ve ailesine her tür saygısızlığı yapan ve düşmanlarımızla bir olanların yanında yer almayan demek istemiş. Yanlış olan ne.

Toplam 1 Beğeni

ben 4 yıl önce

hiç mi değer yargın yok, bu tür kadınlar (o şimdi askeri hatırla) ortaya çıkınca, insan şaşırıyor aynı şeyi mi paylaşıyoruz diye..

Toplam 2 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun