Sunucu Zahide Yetiş bir ilke imza attı! Ekranlara geri dönüyor...

Sunucu Zahide Yetiş 31 Ağustos Pazartesi günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmak için hazırlanıyor. Bu sezon kanalını değiştiren Zahide Yetiş'in sevenleri program için heyecanlandı.

Kanal D’de sunuculuğunu Zahide Yetiş’in yaptığı ‘Zahide Yetiş’le Gelin Görün’ 31 Ağustos Pazartesi izleyici ile buluşuyor. Zahide Yetiş, “Kanal D ile hep ilkleri yaşadım. Bu program da öyle oldu. İlk defa kayınvalidem ile ekrana çıkıyorum. Büyük bir yarışma heyecanı yaşayacağız” diye konuştu. Program hafta içi her gün 12.45’te.

 

OĞLU ARAS SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU!

İşadamı Cem Arısoy ile Paris'te 16 Eylül 2014 tarihinde evlenen ünlü sunucu Zahide Yetiş, geçtiğimiz yıl oğlu Aras'ı kucağına alarak mutlu evliliğini taçlandırmıştı. Uzun bir süre oğlu ile fotoğrafını paylaşmayan Zahide Yetiş artık sosyal medyanın gündeminde. 

zahide yetiş ve oğlu

zahide yetiş ve oğlu

1 YAŞ PARTİSİ!

Sık sık oğlu ile evde geçirdiği vakitleri sosyal medya hesabından yayınlayan Zahide Yetiş oğlu Aras'a dün doğum günü partisi düzenledi. 1 yaşına giren Aras'ın doğum gününe yakın dostlarını davet eden Zahide Yetiş'in partisine sunucu Müge Anlı ve Zuhal Topal da katıldı. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Zahide Yetiş'in paylaşımına binlerce beğeni ve yorum.geldi.

İŞTE DOĞUM GÜNÜNDEN FOTOĞRAF;

Zahide Yetiş

Zahide Yetiş

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Çukur'un 4. sezon 2. fragmanı yayınlandı! Yamaç gözyaşlarına hakim olamadı...

İLİŞKİLİ HABER

Çukur'un 4. sezon 2. fragmanı yayınlandı! Yamaç gözyaşlarına hakim olamadı...
40 yaşına basan Begüm Kütük,  istediği hediyle gönülleri fethetti!

İLİŞKİLİ HABER

40 yaşına basan Begüm Kütük, istediği hediyle gönülleri fethetti!
Hande Soral'ın kız kardeşi Bensu Soral kaza geçirdi! Omzu yırtıldı

İLİŞKİLİ HABER

Hande Soral'ın kız kardeşi Bensu Soral kaza geçirdi! Omzu yırtıldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ela ecem 4 yıl önce

arasın saçı kesilmiş çocuk kuaföründe çok güzel olmuş zahide ablaseni çok seviyoruz allah arası size bağişlasın maşşallah.