Cem Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin kadrosunda kimler var?

Efsanevi sporcu Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan film çekmeye hazırlanan Dijital Sanatlar Yapımevi, filmin merak konusu olan kadrosunu açıkladı.

Dijital Sanatlar Yapımevi’nin yeni projesi “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin oyuncu kadrosu kesinleşti. Hayat Van Eck’le birlikte, Yetkin Dikinciler’i babası, Selen Öztürk’ü annesi rolünde izleyeceğimiz filmde, Gürkan Uygun; Naim Süleymanoğlu’nun halter sporuna yeteneğini fark eden ve onu adım adım dünya arenasına taşıyan ilk antrenörü Enver Türkileri’yi canlandırıyor.

naim süleymanoğlu

naim süleymanoğlu

Naim Süleymanoğlu’nun Bulgaristan’da başlayan Türkiye’ye uzanan etkileyici ve ilham verici hayatının çeşitli aşamalarında çok önemli görevler üstlenen kişilere saygı duruşu niteliğini de taşıyan NAİM filminde Renan Bilek, Barış Kıralioğlu, Uğur Güneş, Bülent Alkış, İsmail Hacıoğlu, Mehmet Esen, Evren Erler, Mustafa Kırantepe ve Kerem Atabeyoğlu da rol alıyor.

Alişan'ın oğlu Burak'ın ilk bayramı!

İLİŞKİLİ HABER

Alişan'ın oğlu Burak'ın ilk bayramı!
Serenay Sarıkaya'dan yeni yaz imajı!

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya'dan yeni yaz imajı!
Arda Turan: Nazara çok inanıyoruz

İLİŞKİLİ HABER

Arda Turan: Nazara çok inanıyoruz
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0