Acun Ilıcalı'ya çağrı: Acun abi Mesut'u Fenere getir

Acun Ilıcalı dün akşam Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin düğün sonrası yayınlanan videosunun ardından sosyal medya hesapları adeta yorum yağmuruna tutuldu.

Arsenal'de forma giyen Türk asıllı futbolcu Mesut Özil dün akşam 2014 Miss Turkey Güzeli Amine Gülşe ile hayatını birleştirdi. Beşiktaş'da bir otelde yapılan düğüne TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı da katıldı. Düğünde Mesut Özil ile beraber dans ettiği anları sosyal medya hesabından yayınlayan Acun Ilıcalı'nın paylaşımına "#AcunAbiMesutuFenereGetir" yorumları geldi. Özellikle Twitter'da büyük tepki toplayan Ilıcalı'nın paylaşımına Acun'dan bir açıklama gelmedi.

alex

alex

Karsu Dönmez “25. Klaipeda Caz Festivali”nde sahne aldı

İLİŞKİLİ HABER

Karsu Dönmez “25. Klaipeda Caz Festivali”nde sahne aldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0