Ünlülerden babalar günü paylaşımı! İşte Banu Ilıcalı'dan anlamlı mesaj...

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı, Instagram hesabından babalar günü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Ilıcalı, paylaşımında babası Acun Ilıcalı ve kız kardeşlerine yer verdi. Diğer ünlüler de bugün paylaşımlarda bulundu.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı, babalar günü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Babası ve kardeşleri ile fotoğrafını paylaşan Ilıcalı,paylaşımıyla beğeni topladı.

İŞTE BANU ILICALI'NIN PAYLAŞIMI;

banu ılıcalı

banu ılıcalı

ARDA TURAN

 “Bir şehrin en yüksek ve güvenli yeri babamın omuzlarıdır.”

aslıhan doğan instagram

aslıhan doğan instagram

BUSE VAROL

"Daha 4 ayda ne kadar mükemmel bir baba olduğunu gösterdin sevgilim. Burak dünyanın en şanslı bebeği. İlk babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyoruz..."

BUSE VAROL PAYLAŞIMI

BUSE VAROL PAYLAŞIMI

ÖZLEM ŞAHİN

"Evimizin yıkılmaz direği, kocaman sevgi dolu kalbi olan babası; seni seviyoruz. Babalar Günün kutlu olsun. İki kızın da çok şanslı senin gibi bir babaya sahip oldukları için."

ÖZLEM ŞAHİN

ÖZLEM ŞAHİN

MUSTAFA SANDAL

"Yaman'ımı, Yavuz'umu ilk gördüğüm ve kucağıma aldığım an, hayatımın en kıymetli anlarıydı. Benim için o anlar ebediyetti, ucu bucağı olmayan aşk okyanusunun merkezinde durmaktı... Böyle hisseden tüm babaların bu güzel günü kutlu olsun. Bizler baba olarak ne kadar yürekten kılavuz olabilirsek, çocuklarımız bu dünyada sevginin bayrağını taşır ve dalgalandırır. Unutmayın; önce aşk içindi, gerisi detay olur..."

MUSTAFA SANDAL

MUSTAFA SANDAL

 

Yılın babalarında Alişan dördüncü oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Yılın babalarında Alişan dördüncü oldu!

BİR YORUM YAPIN 0