Sinem Kobal’dan Kenan İmirzalıoğlu’na aşk dolu paylaşım!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'yla beraber çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Mayıs 2016'da Ayvalık-Cunda Adası'nda evlenmişti. Çiftin 800 bin liraya mâl olan düğünü 2 gün 2 gece sürmüştü.Sinem Kobal Instagram'dan Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte çekindiği bir fotoğrafını paylaştı.Kobal paylaşımına ingilizce 'aşk' notunu düştü. Sinem Kobal'ın paylaşımına takipçilerinden adeta yorum yağdı.  Yorumlarda ünlü çiftten bebek isteyen takipçilerinin çokluğu da dikkatlerden kaçmadı. Sinem Kobal'ın takipçileri tarafından çok beğenilen fotoğrafının altına "bebek yapın" mesajları atıldı.

 

sinem kobal haberleri

sinem kobal haberleri

DOĞUM GÜNÜ PAYLAŞIMI!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun doğum günü Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Fotoğrafın altına "İyi ki doğdun sevgilim" notunu düşen Kobal'ın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

İŞTE SİNEM KOBAL'IN PAYLAŞIMI;

SİNEM KOBAL INSTAGRAM

SİNEM KOBAL INSTAGRAM

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Muazzez Abacı taburcu oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Muazzez Abacı taburcu oldu!
Sahra Şaş, yeniden Kadın dizisine dahil oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Sahra Şaş, yeniden Kadın dizisine dahil oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0