Özcan Deniz ve Feyza Aktan boşandı! Dudak uçuklatan nafaka...

15 ay önce evlenen Özcan Deniz ve Feyza Aktan Çağlayan Adliye'sinde tek celsede boşandı.Aktan, aylık 50 bin lira nafaka 2 ev 1 araba istedi.

Ünlü oyuncu Özcan Deniz, 15 ay evli kaldığı oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan'a çekişmeli boşanma davası açtığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Deniz, kendisinden 20 yaş küçük gerçek adı ‘Fatıma’ olan Feyza Aktan'a ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ nedeniyle çekişmeli boşanma davası açmıştı.

özcan deniz ve feyza aktan

özcan deniz ve feyza aktan

15 aydır evli olduğu eşinin, oğlu Kuzey'e karşı annelik görevini yerine getirmediğini iddia eden Deniz eşinin kendisine, ailesine ve çocuğuna gereken özeni göstermediğini ve ilgisiz davrandığını ileri sürdü. Deniz, 1 yaşındaki çocuğunun velayetini istedi. Ünlü çift az önce Çağlayan Adliyesine giderek tek celsede boşandı.

İŞTE BOŞANMA PROTOKOLÜ;

boşanma potokolü

boşanma potokolü

Yusuf Güney'den Binali Yıldırım'a destek mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Yusuf Güney'den Binali Yıldırım'a destek mesajı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0