Özlem Yıldız koronavirüsüne çözüm buldu!

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Virüs nedeniyle aldığı tedbirlerden bahseden Yıldız, muhabirlerin sorularına yanıt vermeyi ihmal etmedi.

Son zamanlarda Çin'de ortaya çıkan koronavirüsü herkesi endişelendirmeye başladı. Koronavirüsüne çeşitli çözüm önerisi getiren bir diğer ünlü isim Özlem Yıldız'dan geldi.

Özlem Yıldız haberleri

Özlem Yıldız haberleri

 Yıldız,“Çok tehlikeli, korku verici. Kimseyle öpüşmeme kararı aldım. Sarılmıyorum da. İnsanlar biraz bozuluyor ama hasta olmaktan iyidir” şeklinde bir açıklamada bulundu.

"GİYDİĞİME KARIŞIYOR!"

Uzun süredir kameralardan uzak bir hayat yaşayan Özlem Yıldız, geçtiğimiz günlerde bir davette kameralar karşısına çıktı. Bronz teni ve yeni saç stilli ile kameralara poz veren Yıldız, kıyafet için puantiye tarzı elbise seçmişti. Seçimden sonra uzun bir tatile çıkacağını dile getiren Yıldız, ayak üstü magazinci arkadaşlarla muhabbet etmeyi ihmal etmedi.

Özlem Yıldız haberleri

Özlem Yıldız haberleri

Özlem Yıldız, “Demir ile kısa bir Çeşme tatilimiz olacak. Sonrasında Bodrum Akyarlar’dayım. Bazen arkadaşlara anlatıyorum. ‘Burası benim detoksum’ diye. Sanki bir yaz buraya gitmezsem işlerim ters gidecekmiş gibi hissediyorum” açıklamasında bulundu.

Özlem Yıldız paylaşımları

Özlem Yıldız paylaşımları

Oğlu Demir'in gün geçtikçe değişen tavırlarına da değinen Yıldız, “Artık benim giydiklerime bile karışıyor. Geçenlerde giydiğim şortu gördü ve ‘Sen bununla mı dışarıya çıkacaksın? Kısacık’ diye bana kızdı" ifadesini kullandı.

Kraliçe Elizabeth'in torunu  Peter Phillips boşanma kriziyle gündemde!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe Elizabeth'in torunu Peter Phillips boşanma kriziyle gündemde!
Özlem Yıldız'ın Demet Akalın'a yaptığı photoshop olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Özlem Yıldız'ın Demet Akalın'a yaptığı photoshop olay oldu!

BİR YORUM YAPIN 0